verwijderen Tinder moet correct worden gedaan om voor de dataverbinding naar Facebook is dat niet. vaarwel nu definitief, daterend rekening!

Flirt bereid singles de Tinder kan app te downloaden en snel en gemakkelijk vinden gelijkgestemde mensen in de buurt. De applicatie is gekoppeld aan Facebook en enthousiast door hun vegen functie. Het is flirten op te moeten Tinder echter verwijderen. Maar wie echt wil doen met de Flirt app sluiten vergt geduld en degelijkheid. De dating applicatie bewijst zo aanhankelijk te worden als een ex-geliefde stalking ambities. Als we eenmaal hebben aangemeld, wordt het profiel behouden. We laten zien hoe je permanent verbannen van de app van telefoon en Facebook.

Verwijder account op Tinder

Met een uninstall van een smartphone is niet genoeg in deze app. Als de toepassing eenvoudig wordt verwijderd uit de mobiele telefoon, de rekening blijft actief. Daarom: Alleen de rekening bij Tinder verwijderen en de app. Voor deze ene laatste tijd om te gaan de volgende keer in de Tinder applicatie. Linksboven is de drie lijnen voorzien menu. Over instellingen van de app kunt u toegang tot de instellingen waar de algemene informatie over de app zijn. verwijderen TinderMet een paar muisklikken te verwijderen Tinder. (Screenshot: IAC Interactive Corp / Redactie)je helemaal naar beneden scrollen, wordt het menu-item account verwijderen. Maak je geen zorgen als je hem niet meteen kunnen vinden, want op deze knop verbergt onder het logo, die normaal gesproken geeft het einde van de pagina. Het verwijderen van het account moet opnieuw afzonderlijk worden bevestigd met Verwijderen te selecteren. Pas nu mag de toepassing van uw smartphone uit te bannen. Tinder account verwijderen(Screenshot: Redactie)

verwijderen Dating App

Eigenaars van Android-apparaten gaan in hun smartphone-instellingen om het menu Apps of toepassingen. Toepassingen beheren zichtbaar zijn alle geïnstalleerde apps. Je moet een aantal Tinder selecteren en verwijderen met één klik. Eigenaars van iPhones en iPads om te verwijderen van het programma valt makkelijker. Houd uw vinger zo lang als de vlam symbool totdat de grafiek reageert met een trilling. Hier, in de linkerbovenhoek van een x waardoorheen de toepassing kan worden verwijderd weergegeven.

Tinder los te koppelen van Facebook

Zelfs als de account gewist Tinder en de app is verwijderd, blijft de verbinding tussen de dating service en Facebook bestaan. Om permanent te verwijderen deze, heb je aan te melden bij Facebook. In de categorie Instellingen Apps is nu open. Hier kunt u alle apps en sites om te zien waar de Facebook-login wordt gebruikt. Naast het pictogram Tinder een kruisje wordt gevonden. Door te klikken op de toepassing van Facebook wordt verwijderd. De procedure moet worden bevestigd door te drukken op Verwijderen. Tinder verwijderen uit Facebook(Screenshot: Redactie)

Helaas is niet duidelijk of en welke persoonlijke gegevens worden nog steeds in het dating site opgeslagen. Voor meer gedetailleerde informatie die gebruikers moeten rechtstreeks contact opnemen Tinder.