Opgericht in TeamSpeak Soundboard - hoe het werkt

Opgericht in TeamSpeak Soundboard – hoe het werkt

Met andere spelers te praten en te luisteren naar dezelfde muziek? Geen probleem, dankzij TeamSpeak Soundboard. lees nu, hoe het te installeren!

De gratis VoIP-service TeamSpeak is gamers scène één van de meest populaire manier van communiceren. Verrassend is dat niet, omdat de cliënt functioneel is ontworpen voor games. Wie niet tevreden is met zijn huidige in-game interactie, moet de klant veranderen en hier gedownload TeamSpeak gratis. Het bijzondere van de functie is dat het nog dynamischer door plugins. Dus de TeamSpeak Soundboard plugin maakt het onder meer om de muziek te delen. De volgende handleiding laat zien hoe het te installeren.

TeamSpeak Soundboard voor gemeenschappelijke muziekgenot

Spelers die gewoon bij elkaar zijn met Word of Warcraft of iets dergelijks kunnen worden uitgewisseld via de ideale VoIP-client. Wie anders wil een beter en horen met collega dezelfde muziek, alleen Soundboard moet worden geïnstalleerd. De plugin maakt het mogelijk gebruikers naar muziek en andere audio streamen via een TS3 server. Zo kan een opwindende geluid als achtergrond muziek van de atmosfeer worden gedeeld in aanvulling op de muziek, bijvoorbeeld. De plugin draait op Windows, Linux en Mac en ondersteunt de volgende audioformaten: MP3, WAV, OGG, AIFF. TeamSpeak Soundboard

Vereisten voor het installeren Soundboard

Om de plugin te installeren, de gebruiker TeamSpeak nodig op zijn pc. Omdat de plugin is ontwikkeld voor TS3, moet de derde versie beschikbaar zijn. Verder wordt een stabiele internetverbinding vereist.

opgericht stap voor stap Soundboard

allereerst je nodig hebt om de plugin te downloaden en op de pc zijn geïnstalleerd. Dit kan gedaan worden via deze site. Na het downloaden niet is geklikt zodra de plugin en TeamSpeak worden helemaal opnieuw begonnen. Instellingen Teamspeak Sound Board Als de client wordt gestart, klikt de gebruiker in 2&# 46; stap Teamspeak, ga naar Instellingen en vervolgens op Opties. In het openingsvenster van de lip ontvangende geselecteerd. Nu zet het vinkje voor push-to-talk. Er is ook een sneltoets moet worden gedefinieerd, die is in principe hetzelfde. Bijvoorbeeld de CTRL-toetsen zijn bepaald of kan. Bevestig met een klik op Toepassen en op OK. TeamSpeak Soundboard push-to-talk Als het venster Opties gesloten, begint stap 3. Ten eerste, klikt u nogmaals op Instellingen en selecteer vervolgens plugins. Aan de linkerkant van alle plugins, met inbegrip van de TeamSpeak Soundboard verschijnen. Hier het vinkje moet worden ingesteld. Dubbelklik op de plugin configuratie wordt geopend. In audio zijn er drie opties: Stuur audio op kanaal, lokaal afspelen van audio en inschakelen Voice Activity Detection (VAD). De gebruiker moet alle drie de opties hier selecteren. TeamSpeak Soundboard audio-instelling Wie wil zijn stem in TeamSpeak verstoren, kan het vinkje bij Enable Voice FX en stel de regulator ook in de Configuration venster onder Voice FX te zetten. Tijdens het slepen naar links de stem is dieper, rechts is hoger. In de omgeving toets, kan de gebruiker de opstelling van de in de plugin bepalen. Tijdens l kan de grootte van de toetsen zijn met de controles variëren. Nu is de geluidskaart is klaar voor gebruik. De gebruiker kan vullen met knoppen voor muziek en geluidseffecten op wil.

map