Zo geheim crossy weg Tekens zijn ontgrendeld 2023

Zo geheim crossy weg Tekens zijn ontgrendeld

In de nieuwe cultus spel is er in aanvulling op talloze cijfers een geheim Crossy weg Characters. maar deze kunnen niet kopen. Hier is hoe te Hipster Whale, Nessy, Cai Shen en Co. ontgrendelen te vinden!

Die gebruik maken van haar kip heeft al een aantal keren zeker over de drukke straten na het downloaden van de Android crossy weg gebracht, zal al kennis hebben gemaakt met andere personages. Hoewel de talloze pixel dieren en cijfers met betrekking tot het spel mechanica en vaardigheden zijn niet anders, het is een verfrissende verandering. Vooral omdat lawaai en milieu verandering. Degenen die willen in aanvulling op de reguliere karakters zoals kittens, eenden of robots soms te komen om te genieten van de geheime crossy weg tekens, zo u wilt: De volgende tips en trucs om te ontgrendelen Hipster Whale en geheime personages naar het Verenigd Koninkrijk en Australië-update worden vermeld.

Regelmatig vs. secret crossy weg Characters

Voor de “normale” karakters, waarvan er ongeveer 50 stuks, de gebruiker heeft twee opties te ontgrendelen: Ten eerste, kunnen ze worden gebruikt als pay in-app aankopen met echt geld. Ongeveer een euro per stuk. De andere manier vereist ook financiële middelen, maar virtueel. Wie gooit 100 munten in de machine een personage ontvangt. Echter, de één in willekeurige volgorde. Als het loopt ongelukkig, krijg je een teken dat u eerder had.

maar geheim pixel cijfers van crossy weg app kan geen munten of geld te grijpen. Om deze felbegeerde personages te krijgen, moet je het spel in verschillende situaties, bepaalde gedragingen te volgen.

Crossy weg CharactersZo geheim crossy weg Tekens zijn ontgrendeld. (Foto: King.com Ltd./Redaktion)

Het geheim personages Hipster Whale en Gifty

Een van de meest beroemde geheime personages uit crossy weg van Hipster Whale, die ook het logo van de ontwikkelaar gelederen. De leuke walvis is te vinden in de rivier, maar dit is meer een kwestie van geluk. Als je echt wilt krijgen moet de hipster walvis dus heb geduld en tijd, omdat het uren kan duren. In het beste geval, het spel begint je tot je een rivier in de voorkant van de neus aan het begin van het pad. Op deze wacht nu tot walvis oppervlakken. Het rijdt als de boomstammen met de stroom door het water. Als je geluk hebt, moet je snel te springen op het aan hem. kan nu gemakkelijk verwijderd door de stroom worden uitgevoerd en de hipster walvis wordt ontgrendeld.

  Zo geheim crossy weg Tekens zijn ontgrendeld

Crossy weg gifty Characters(Foto: King.com Ltd./Redaktion)

Het geheim crossy road karakter Gifty, die strikt genomen geen aanwezig is op de benen, kan grijpen alleen op feestdagen eigenlijk. Dus eerst moet je dit spelen met de feestelijke kip, die altijd op feestdagen ter beschikking wordt gesteld. Met deze bijzondere kip een kerstboom moet worden gevonden, die omvalt. De boom gooit nu met geschenken rond, waarvan je alle mogelijke verzamelen zeer snel. En wie zijn leven verloren, krijgt Gifty.

Nieuwe geheime personages in Australië update

Net op tijd voor Australia Day op 26 januari 2015 een officiële nationale feestdag, die wordt gevierd in het huis van de ontwikkelaar, kwam de zogeheten Australië-update in crossy weg. Veel nieuwe crossy weg tekens zoals de koala, Dingo, wombats of de kangoeroe werden geïntroduceerd. Daarnaast zijn er vijf geheime personages toegevoegd, die kan worden opnieuw te activeren slechts door een bepaalde stijl van spelen.

krijgen druppel beren en krab

Om te bellen met de daling draagt ​​zijn eigen, moeten spelers eerst het spel met een willekeurige nieuwe Australische karakter te starten. Met de Australische figuur, zal de game graphics veranderen, zoals nu getoond tussen de weg en het spoor woestijn. Na onbepaalde Drop Bear verschijnt in het spel. Hij zit op een boom en de speler moet naar hem, zodat de beer kan springen naar de andere figuur. Met de dood van de eigen figuur geeft de drop beren.

Crossy weg Characters laten vallen beer(Foto: King.com Ltd./Redaktion)

Het geheim van de krab in staat om gebruikers te krijgen wanneer zij gebruik maken van het level playing field in het bijzonder. Eerst moet je kijken naar het spel opnieuw een van de personages uit de Australië crossy weg te werken. Met deze, de speler loopt dan op de woestijn oppervlakken altijd naar links en rechts. Het is een score tussen de 50 en 100 punten nodig. Wanneer iemand sterft, moet de krab ontgrendeld.

  Zo geheim crossy weg Tekens zijn ontgrendeld

Crossy weg Characters krab(Foto: King.com Ltd./Redaktion)

De Hipster Whale ontwikkelaars als geheime tekens

In aanvulling op de krab en de drop beren hebben met Australië bijwerken hield drie meer mysterieuze figuren in crossy weg feeder: De ontwikkelaars van Hipster Whale. Om te kunnen spelen met Matt Hall, Andy Sum en Ben Weatherall, moet de gebruiker eerst te kraken zijn eigen hoge score met drie speciale tekens. Er is geen exacte aantal dat moet worden bereikt op 200 punten, maar alles moet soepel gaan. Voor Weatherall de keizer wordt gespeeld voor Hall, de gelukkige kat en Sum wilde eend. Degenen die erin slagen om de IT-jongens ontgrendelen kunnen zich verheugen op speciale game-omgevingen. Andy Sum trekken van een staart achter de rug, bij Ben Weatherall veel blokken verschijnen in het spel en Matt Hall hoeft te lopen door de regen.

Crossy weg Characters ontwikkelaar(Foto: King.com Ltd./Redaktion)

China-update komt karakter Caishen

Met het Chinese Nieuwjaar op 19 februari werd een andere, iets kleinere-update uitgerold. Het bracht drie nieuwe crossy weg Characters: Xi, die kan winnen op de slots, gelukkig kip, die kan worden “gekocht” voor vrije en geheime Cai Shen, de god van de gezondheid. Om deze godheid te ontgrendelen, wordt gespeeld met de gelukkige kip. Tijdens het spel, rode enveloppen ontstaan ​​altijd die moeten worden verzameld. Het duurt 20 tot 25 enveloppen.

Crossy weg tekens cai shen(Foto: King.com Ltd./Redaktion)

New crossy weg personages met bijwerken GB

De Britse update is nog eens 14 personages in het spel dat kan worden krijgen op de machines gebracht. Deze omvatten, bijvoorbeeld, een dame, een heer en een doedelzakspeler, vindt u ook een vos, das en vlinder en fish and chips. Ontwikkelaars natuurlijk ook weer geheime personages in crossy weg inbegrepen: Nessy, een telefooncel en de puck van de Kabouter.

  Zo geheim crossy weg Tekens zijn ontgrendeld

Crossy weg Characters Nessy(Foto: King.com Ltd./Redaktion)

Nessy je krijgt met dezelfde methode als de hipster walvis. Je speelt met een nieuwe UK-figuur en wacht tot Nessy in de rivier langs komt en springt op. Met het volgende leven van de beroemde monster is er.

Crossy weg Characters kabouter(Foto: King.com Ltd./Redaktion)

Ook voor de Kobold Kabouter, de speler begint met een nieuwe Britse figuur. Met de update zelfs kleine klavers zijn nu verspreid over de paden. Net als in het echte leven, zijn er vaak drie-klavertje, maar met een beetje geluk kom je over een met vier bladeren. Dit moet worden verzameld en de Goblin zullen worden getoond na het verlies van dit leven de volgende.

Crossy weg Characters telefooncel(Foto: King.com Ltd./Redaktion)

Om de grappige telefooncel te krijgen, moet de gebruiker nauwelijks iets te doen. Hij speelt gewoon regelmatig met de nieuwe crossy weg tekens van de Britse updates. Op een gegeven moment zal hij een ontmoeting met de telefooncel, kunnen de klokken te horen uit de verte. Daarna volg je de beltonen en aanpak zo dicht bij het rode huis totdat het wekken wordt beëindigd. In het volgende leven, de mobiele telefoon beschikbaar is.

map