Wie zal niet echt warm met het programma TeamViewer kunt overschakelen naar andere afgelegen hulpmiddelen voor onderhoud. Nu is alles over de beste TeamViewer Alternative leren!

Alle informatie over het beste alternatief TeamViewer

TeamViewer, met meer dan 200 miljoen gebruikers van de meest populaire onderhoudsprogramma's op afstand. Na de gratis TeamViewer downloaden van de software werkt als een PC pechverhelping, die op afstand kunnen toegang tot andere computers. Toegang op afstand gebeurt in real time, in aanvulling, de VoIP-tool, video en tekst-chat mogelijkheden brengt. Degenen die nog steeds niet helemaal tevreden met het programma moet op zoek naar een TeamViewer alternatief. Groot genoeg om in ieder geval te selecteren, maar de tools zijn goed iets? We hebben vijf onderhoud op afstand programma's nauwer genomen.

TeamViewer AlternativeTeamViewer Alternatief: verandering nog een externe hulpmiddelen voor onderhoud?

Wat TeamViewer alternatief wordt aanbevolen?

Hoewel TeamViewer is een van de meest populaire programma's voor toegang op afstand, maar is niet per se de beste in zijn soort. Zo kan men klagen over de kwaliteit van het beeld transmissie, die soms worstelt met stotteren en vertragingen. Anderen zijn niet met de veiligheidsaspecten niet goed, niet graag interface van het programma.

Op welke gronden onvrede ontstond Hoe dan ook, kan het geen kwaad om te kijken naar zelfs een paar alternatief onderhoud op afstand programma's dichterbij. Zoals men kan zien in de onderstaande tabel, is meer dan voldoende. Welke maar dan ook de moeite waard een test, we hebben eerder beoordeeld op vijf programma's.

TeamViewer alternatief selectieTeamViewer alternatieven AnyDesk aan RealVNC

AnyDesk met het snelle overdracht processen

Het bijzondere van AnyDesk is, het komt van ontwikkelaars die ook hebben gewerkt aan TeamViewer. Hun bedoeling was om een ​​sneller, scherper en delay-transmissie te creëren. Maar ze hebben hun eigen methode, genaamd DeskRT ontwikkeld die de hoeveelheid gegevens tijdens de overdracht verkleint.

TeamViewer alternatief AnyDeskAnyDesk reduceert de hoeveelheid gegevens tijdens de overdracht.

Resultaat: de framesnelheid is tweemaal zo hoog en de gegevensvertraging een kwart van TeamViewer. Zo AnyDesk is de snelste TeamViewer alternatief, in vergelijking met de andere concurrenten. Niet alleen dat, als gevolg van de uitstekende beeldkwaliteit, zelfs complexe programma's zoals grafische hulpmiddelen nu gemakkelijk kan worden bediend via de afstandsbediening. Ook met betrekking tot het gebruiksgemak, zijn er geen compromissen. De enige beperking: De gratis versie mag alleen worden gebruikt voor privé-gebruik.

Ammyy Admin met een hoog beveiligingsniveau in datatransmissie

In Ammyy Admin is een afstandsbediening programma dat van bijzonder belang voor bedrijven moeten zijn. Met de tool kunnen netwerken en servers op afstand worden beheerd. Evenzo kunnen medewerkers toegang van buiten op hun kantoor PC. Een ander voordeel is dat dit alternatief voor training en presentaties op afstand is omdat het kan worden gedeeld materialen en communiceren via chat.

TeamViewer alternatief Ammyy AdminAmmyy Admin is met name interessant voor bedrijven.

Ook is gewezen op de hoge veiligheid in de gegevensoverdracht, die wordt gewaarborgd door erkende encryptie standaarden en complex verificatie-instellingen. Het gebruik en de bediening is eenvoudig, omdat een installatie op alle computers is niet nodig.

Eenvoudige desktop met chatfunctie

Dit TeamViewer alternatief is bijzonder geschikt voor minder ervaren thuisgebruikers geschikt. Het oppervlak van het gereedschap is ontworpen om zeer gericht op de gebruiker, zodat het gebruik geen probleem. Daarnaast is de remote control software wordt geleverd met oudere Windows-machines duidelijk (Windows 2000). Voor een goede communicatie tussen de exploitant en de externe computer, de chat-functie biedt. Veiligheid is ook voorzien door middel van encryptie tijdens de gegevensoverdracht.

LogMeIn komt ook met oudere Windows-systemen deal

De LogMeIn tool is niet volledig functioneel als een gratis versie. Dat wil zeggen dat het programma maakt het mogelijk om de installatie op de pc thuis, maar de toegang tot het. Echter, de gebruiker kan niet zomaar bestanden te kopiëren of geef een print in orde. Dit is alleen mogelijk met de betaalde Pro-versie. De verwerking van bestanden op zijn beurt is toegestaan.

TeamViewer Alternative LogMeInMet LogMeIn belangrijke functies zijn alleen beschikbaar in de Pro-versie.

maar het is ook lastig dat je een account op de productie kant creëren, om LogMeIn te gebruiken. Een voordeel van de tool: Het schiet goed op met oudere Windows-besturingssystemen en kan worden geïnstalleerd vanaf Windows 98

RealVNC wordt aangeraden alleen in de Enterprise en Personal Version

In RealVNC is geen goed TeamViewer alternatief, tenminste als je kijkt naar de gratis versie. Dus er is een gebrek aan veiligheid mechanismen, 128-bit AES-encryptie is alleen beschikbaar in de betaalde Enterprise en Personal Version. In aanvulling op de gratis versie een praatje en printmogelijkheid, en de mogelijkheid om gegevens ontbreken. Daarnaast is de beeldkwaliteit niet optimaal is.

TeamViewer alternatief RealVNCRealVNC ontbreekt in de freeware versie van beveiligingsmechanismen.

Rainer W.

Conclusie van Rainer W.

In termen van beeldkwaliteit en snelheid is afhankelijk AnyDesk concurrentie van definitief. Daarnaast is de tool is zeer geschikt voor zowel beginners als SimpleDesktop. Voor bedrijven, maar Ammy Admin is een goed alternatief dankzij de speciale functies. De twee andere afstandsbediening programma dalen als gevolg van beperkingen in de gratis versie verder.