De volgende karaoke avond met vrienden op handen is, maar dat ontbreekt zijn de nummers? We laten zien hoe de verwijderen zang uit een lied kunnen snel en eenvoudig te maken en eigen karaoke lijst. hier leren meer nu!

Karaoke-avonden zijn ongelooflijk sociale bijeenkomsten, waarin een enorme hoeveelheid van het lachen. Grappigste, is het logisch dat degenen die de microfoon te houden in zijn hand, die gewoon niet waren gezegend met een engelachtige stem. Niet minder leuk als je een nummer dat oorspronkelijk werd gezongen in een heel andere toon is gevangen. Met de gratis karaoke versie te downloaden kun je gewoon vissen uit deze nummers in een enorme selectie. Wie zal het hier niet vinden, dan kunt u maak karaoke versies van elk nummer.

Verwijder vocals uit liedVerwijder vocals uit lied: We laten zien hoe het te doen! (Foto: pixabay / Redactie)

Verwijder met Audacity vocals van lied

In veel MP3-bestanden van het lied was precies in het midden geplaatst, waardoor het gemakkelijk om het te verwijderen met audio gereedschap en maak er een eigen karaoke lied. De gratis audio-editing programma Audacity is een handige partner. Alles wat je nodig hebt is de Audacity te downloaden en in het beste geval een MP3 muziekbestand. De volgende procedure werkt met de meeste MP3-nummers. We tonen stap voor stap hoe gebruikers aan te maken karaoke liedjes met Audacity zelf:

Stap 1: Start Audacity open lied

Ten eerste, de Audacity programma start. Toen het lied uit waarop de song moet worden verwijderd wordt geopend. Hiervoor moet de gebruiker klikt op Bestand en Open ..., selecteer het bestand en open het met een dubbele klik.

splitsen bestand in twee sporen: Stap 2

Daarna klikt de gebruiker in de kolom (links van het geluidsspoor) op de zwarte pijl en selecteer stereo naar mono tracks. Het bestand wordt vervolgens gesplitst in twee sporen.

Verwijder vocals uit lied stereo naar monoKlik op 'stereo tracks mono' om het bestand te splitsen in twee soundtracks (Foto: Audacity / Redactie)

Stap 3: Mark soundtrack

Nu moet de gebruiker klikt u in een positie in een geluidsspoor te selecteren. Opgemerkt moet worden dat u klikt in een lege ruimte, zijn in geen van beide toezichthouders noch knoppen.

verdwijnen lied Stap 4:

Nu is de werkelijke verwerking, waarin u de zang uit het nummer begint. Hiertoe selecteert de gebruiker werking en omkeren. Hierdoor wordt het nummer verdwijnen of althans stiller, omdat dezelfde audiosignalen in beide sporen nu elkaar opheffen.

Stap 5: Opslaan en voorvertoning van nieuwe karaoke stuk

Om de gebruiker klikt op de groene play-knop te voltooien om het nummer veranderd om het monster te luisteren. Als u tevreden bent met het behaalde resultaat kunnen de nieuwe karaoke stuk te slaan. Voor deze, klikt u op Bestand en exporteren.

Vocals van lied verwijderen exportexporteren nieuwe karaoke bestand. (Foto: Audacity / Redactie)

Opmerking: De gebruiker moet de zang van nummer te verwijderen zorg ervoor dat het niet het origineel, of het originele bestand overschrijft. Om dit te voorkomen, en om zich te houden van het bestand wilt behouden moet een nieuwe naam krijgen. Toch moet de ID3-tags kunnen ook worden opgenomen in de opgeslagen kopie, anders zal de volgende stap werkt niet op het nummer:

Stap 6: Plaats Lyrics

Het doel, verwijder de zang van het nummer inderdaad wordt bereikt, maar nog steeds een belangrijke zaak voor de karaoke avond ontbreekt: de teksten. Met een automatische teksten downloaden van de gebruiker de bijbehorende teksten ontvangt zonder al te veel inspanning.

Als de tijd is te kort om alle karaoke liedjes zelf gemaakt kunnen worden aan de hierboven karaoke versie te downloaden. Er is een grote keuze aan kant nummers uit alle genres en tijdperken. Wij wensen u veel plezier vrolijk kwinkeleren!