Zo kunt u de Outlook-account verwijderen!

Zo kunt u de Outlook-account verwijderen!

Wie niet tevreden is over de Outlook, kunt u de rekening in een paar stappen verwijderd. nu meer informatie over hoe dat te doen Verwijder Outlook Account kan!

Te schrijven, ontvangen en beheren van e-mails van de webmailservice van Microsoft is zeer geschikt. Hier kunt u de laatste versie van Outlook gratis. De gratis service biedt vele extra functies die verder gaan op het schrijven en beheren van e-mail, het geil als de integratie van Skype.

Verwijder Outlook-account – hoe het werkt!

Perfect de e-maildienst is daarom veel. Bijvoorbeeld, is het niet mogelijk om te bewegen of e-mails met behulp van drag-and-drop techniek kopiëren van een map andere accounts. Wie wil de Outlook-account van deze of andere redenen te verwijderen, zal in de volgende instructies. Er wordt getoond hoe de ene kant, het hele Microsoft verwijdert account, maar ook over hoe je een enkele e-mail account bij Outlook verwijderen.

Verwijder Outlook AccountZo kunt u de Outlook-account verwijderen! (Afbeelding: Microsoft Corporation / Redactie)

Checklist voor verwijdering account

Een haastige verwijdering account moeten echter vermijden en dienen vooraf te controleren of je dan laat niets belangrijk. Dus is het raadzaam bijvoorbeeld alle annuleren van abonnementen, voordat u de Outlook-account te verwijderen. Tenzij men de cloud service gebruik heeft gemaakt van Microsoft Onedrive om eenvoudig te delen bestanden die te groot zijn om per e-mail zijn terug te krijgen, moet ervoor worden gezorgd dat waardoor er geen belangrijke bestanden in Microsoft Onedrive, je nodig opnieuw op een later tijdstip. En tot slot: Als wijzigt u de e-mail adres, is het voordelig als de laat contacten die u blijven om te zorgen voor, zelfs na het afsluiten van rekeningen, geeft informatie over het verwijderen van je account en krijg de nieuwe e-mail adres.

Het is echter de beslissing te wissen, ga dan als volgt:

  1. Eerst moet je naar de Microsoft-account login onder https://account.live.com.

  2. Dan is de pagina http://windows.microsoft.com/de-CH/windows-live/account-close-account je bellen en klik op deze pagina op de “uw account sluiten” –

  3. Vervolgens wordt u gevraagd om het account te verifiëren. Om de rekening te sluiten volg je gewoon de instructies.

  4. Tijdens het afmeldingsproces heb je nog een reden voor de sluiting te geven, en klik op het einde op de knop “Mark afsluitbare account.”

  5. wenkNa sluiting van het account heb je nog 60 dagen de tijd om de hele zaak ongedaan te maken. Om dit te doen, logt gewoon weer in met de bekende referenties. Handig voor iedereen die lichtvaardig hebben gehandeld. Echter: Na de periode van 60 dagen, de rekening wordt permanent verwijderd.

een e-mail account verwijderen

Als slechts een enkele e-mailaccount in Outlook worden verwijderd, gaat u als volgt te werk:

  1. Eerst moet je op het menu Extra >> accountinstellingen

  2. Vervolgens moet je het tabblad “E-mail” te selecteren en markeert de rekening te worden verwijderd.

  3. Tenslotte kan je er alleen maar te klikken op de knop “Verwijderen” en bevestig de verwijdering – gedaan.

map