Permanent het tango-account te verwijderen - Hier is hoe!

Permanent het tango-account te verwijderen – Hier is hoe!

Wie zijn Verwijder Tango Account wilt, kan het gaan naar de website van de provider niet via de app, maar must. We laten zien hoe hij zijn account permanent te verwijderen en wat te zoeken!

Zowel de app en Tango voor PC bieden een uitgebreid scala van diensten na het downloaden, soms de boodschapper, maar gewoon niet meer nodig. Wie gelooft nu is hij gewoon kon worden account verwijderen in de toepassing, verkeerde. Tango biedt deze mogelijkheid alleen in de pagina’s van zijn steun.

Verwijder Tango AccountAan de zijkanten van haar steun kunt u de Tango account verwijderen. (Afbeelding: Tango)

Vul het formulier in en verwijder Tango Account

Op deze pagina van Tango Support Center en onze gebruikers een formulier om hun account te verwijderen. Om de Tango account te verwijderen, met vermelding van het telefoonnummer, de naam, e-mailadres, geslacht, en het land is vereist.

Tango Account verwijderen - Algemene informatie. De informatie die nodig is om te wissen (Afbeelding: Tango)

De gegevens moeten overeenkomen met die in het register. Daarnaast is er een reden om nog een nummer te selecteren, waarom ze niet willen doorgaan met de boodschapper te gebruiken. De voorgestelde redenen variëren van een slechte instellingen privacy te beschermen op de slechte audio of video kwaliteit te laag aantal gebruikers. Verdere details over het gebruik van patronen om alternatieven of suggesties voor verbeteringen zijn ook ondervraagd. Door te klikken op Stuur het formulier wordt ingediend en verwijderd de rekening.

Zorg moet worden genomen:

De rekening wordt verwijderd na het indienen van het formulier, van rechtswege en zonder verdere bevestiging. Dit proces kan tot drie werkdagen om een ​​doorgifte van het formulier in te vullen is over het algemeen niet nodig. Naar aanleiding van alleen de app van uw smartphone of tablet moeten worden verwijderd. Zelfs als de omweg moeten worden genomen ter ondersteuning, en een paar vragen moeten worden beantwoord, de procedure is zeer eenvoudig.

Wat zijn de nadelen van de Boodschappers?

Wie beslist op zijn rekening Tango verwijderen, moet vaak geldige redenen. Terwijl Tango is een van de meest populaire messenger op de markt. Echter, het gereedschap vereist uitgebreide toegangsrechten. De app vereist, onder andere, de volgende machtigingen: lees gevoelige loggegevens, verandering contacten, verandering USB-opslag of inhoud verwijderen, maken accounts en wachtwoorden instellen. Tot nu toe meer rechten nodig dan nodig zou zijn om een ​​foutloze werking van de app. Bovendien worden meer en meer apps komen met end-to-end encryptie op de markt die een veel veiliger communicatie te bieden. Een andere kritiek op de app is de slechte geluidskwaliteit van telefoongesprekken via de service. Of de boodschapper met deze waarschuwingen in kunnen zwaarbevochten markt af te dwingen tegen WhatsApp en Co. momenteel nog te bezien.

map