Brain It On! zocht oplossing voor alle niveaus? Gevonden!

Brain It On! zocht oplossing voor alle niveaus? Gevonden!

De physics spel heeft nogal een kick. Bestuurders die niet weten wat te doen wanneer een taak is hier Brain It On! oplossing voor alle niveaus. Dus kijk maar eens hier en dan gooien!

De Brain It On! App Download verdacht veel lijkt op een nieuwe cult-game. Zoals met de meeste van dit type – eenmaal gestart, kunt u niet opzij zetten. Hier echter consequent fysieke vaardigheden worden gevraagd. Allen die zijn aandacht in de natuurkunde klas, waarschijnlijk geen hulp nodig …

Brain It On! oplossingBrain It On! Oplossing voor alle niveaus in een oogopslag

Brain It On! Oplossing: Alle Level Overzicht

Degenen die vaak in de natuurkunde hebben geslapen, wat kan onder bepaalde omstandigheden, de ene of de andere niveau van Brain It On! moet een beetje stof tot nadenken. We willen u graag helpen te zijn. We hebben de oplossingen in de vorm van screenshots hieronder afgebeeld. Er is ook onder de link naar een YouTube-video – waarin alle niveaus worden gespeeld en je kunt kijken hoe de aanpak wordt opgesteld.

Oplossingen voor 1-20 Niveau

De eerste levels van de hersenen training app zijn nog steeds relatief eenvoudig. Dit is het eerst nodig om het principe van het spel te begrijpen. Zoals vereist door de gebruiker om te voldoen aan met tekeningen van voorwerpen de vereiste taak. Bijvoorbeeld, een bolletje verstoren glas of kogels worden bewogen in een glazen starten. Deze regeling loopt door alle niveaus, zal van tijd tot tijd, maar lastig. Voor de stof tot nadenken in het begin, hier zijn de Brain It On! Oplossing van de niveaus 1 tot en met de twintigste

Let op: De volgorde van het niveau kan variëren onder bepaalde omstandigheden. Maar op basis van de screenshots moet in staat zijn om het snel geprobeerd niveau vinden.

Brain It On! oplossing 1-6Oplossing van het niveau 1-6

Brain It On! oplossing 7-12Oplossing van het niveau 7-12

Brain It On! oplossing 13-18Oplossing van Level 13-18

Brain It On! oplossing 19-20Oplossing van Level 19-20

Oplossingen voor Brain It On! Level 21-40

In onze vele taken waarbij magneten moet worden verplaatst op enigerlei wijze verscheen in de niveaus 21 tot 30. Soms moeten ze voldoen, worden dan op zijn beurt gescheiden. Vanaf ongeveer level 30 complexe objecten, zoals een doolhof vervolgens werden toegevoegd. We hebben het toch gekraakt – hier komt de Brain It On! Oplossing voor level 21-40.

Brain It On! oplossing 21-26Oplossing van Level 21-26

Brain It On! oplossing 27-32Oplossing van Level 27-32

Brain It On! oplossing 33-38Oplossing van Level 33-38

Brain It On! oplossing 39-40Oplossing van Level 39-40

Oplossingen voor Level 41-60

Op dezelfde manier lastig blijft de komende 20 levels. Vaak zelfs niet genoeg dat je slechts één object te tekenen. Soms heb je meer of behoeften, terwijl bijvoorbeeld nodig de gele bal beweegt snel te reageren en voeg extra objecten aan een verandering in de richting veroorzaken. Wie heeft er een kleine trailer hier ooit – geen probleem – wij hebben de oplossingen voor niveau 41-60 samen.

Brain It On! oplossing 41-46Oplossing van Level 41-46

Brain It On! oplossing 47-52Oplossing van Level 47-52

Brain It On! oplossing 53-58Oplossing van Level 53-58

Brain It On! oplossing 59-60Oplossing van Level 59-60

Walkthrough: Alle oplossingen Brain It On!

Als je mist op dit punt andere oplossing screenshots, geen paniek: Het spel is nog niet voorbij, maar iemand moet het doen zonder de gezochte oplossingen. Zo is de brain training app heeft in feite nog steeds rond een andere 80 levels in petto. Wie heeft er een stof tot nadenken voor deze taken, de onderstaande Walkthrough video kunt kijken. Het is de Brain It On! tot level 140 om de oplossing te zien.

map