De Export Thunderbird Adresboek - Hier is hoe!

De Export Thunderbird Adresboek – Hier is hoe!

Ten einde Thunderbird het adresboek exporteren, is het niet veel moeite kosten. zet de opgeslagen e-mailadressen nu!

De gratis open source e-mailclient Mozilla Thunderbird is een van de meest populaire op dit gebied. Hier vindt u de meest recente versie van Thunderbird gratis downloaden.

In het geval dat u nog wilt overschakelen naar een ander e-mailprogramma, of u wilt de Thunderbird afzonderlijk te gebruiken op meerdere locaties, kunt u het Thunderbird adresboek te exporteren. Hoe werkt het precies zoals beschreven in de volgende instructies.

exporteer het adresboek in Thunderbird in vier stappen!

In slechts vier stappen, kan het adres van Thunderbird worden geëxporteerd. Hoe werkt het in detail:

  1. Na Mozilla Thunderbird is gestart, klikt u op het menu icoon in de rechterbovenhoek.

  2. Het opent vervolgens een nieuwe context menu. Hier het eerste item “Tools”, vervolgens het item “Adresboek” te selecteren u. Als alternatief kunt u het adresboek op de bovenste menubalk te roepen. Selecteer gewoon het tabblad “Extra” en selecteer “Adresboek” in het volgende drop-down menu. Ctrl + Shift + B doet hetzelfde. Na het openen van het adresboek, het kost veel minder stappen naar het Thunderbird adresboek te exporteren. En zo te gaan vanaf hier

  3. In de nieuwe weergave met de opgeslagen e-mailadressen is weer gekozen voor “Tools” en vervolgens op “Export” het punt
    Export Thunderbird Adresboek

  4. Naast een nieuwe dialoogvenster verschijnt en u kunt de locatie voor de verzameld en geëxporteerd e-mailadressen te selecteren.

Zo kunt u de adressen op Thunderbird opnieuw importeren

Met relatief weinig inspanning, kan het geëxporteerde e-mail adressen in Thunderbird opnieuw te importeren. Om dit te doen, opent u eerst de Thunderbird opnieuw en het navigeren naar het adresboek uitzicht. Zoals beschreven in de vorige paragraaf, dit heeft drie verschillende routes om uit te kiezen. Gebruikers kunnen gebruik maken van de Ctrl + Shift + B of het menupictogram in de rechterbovenhoek ( “Extras” > “Adresboek”) of – de derde optie – de punten “Extras” > “Adresboek” in de bovenste menubalk. In de nieuwe Address Book view wordt dan weer gekozen om “Extra” te selecteren, maar dan klikt in plaats van “het exporteren” op de “Importeren”.

RSS feeds kunnen worden geëxporteerd en geïmporteerd

Sinds 2003, Mozilla Thunderbird is op de markt. Inmiddels is het programma van de Mozilla Foundation lang meer dan alleen een programma te schrijven, ontvangen en beheren van e-mails en is beschikbaar na de betaalde concurrentie van Microsoft op het gebied van stabiliteit van het systeem en functionaliteit in niets geweest. Dus je kunt het gebruiken als een betrouwbare feed reader van de Thunderbird, bijvoorbeeld. Natuurlijk, RSS feeds kunnen worden vanuit Thunderbird en import weer geëxporteerd.

map