In Thunderbird wijzig de taal - het is zo eenvoudig! 2023

In Thunderbird wijzig de taal – het is zo eenvoudig!

Met weinig moeite kunt u in Thunderbird wijzig de taal – dankzij de add-on Quick Locale Switcher. tonen we hadden gedaan! Parla italiano!

Mozilla Thunderbird behoort naast Microsoft Outlook om de beste en meest populaire e-mail management programma’s. Echter: In tegenstelling tot Outlook Thunderbird is gratis, de vergoeding op basis van het programma is, maar na in termen van functionaliteit en stabiliteit van het systeem in om het even wat. Integendeel! Thunderbird kan ook masterfully worden toegepast als voedingscomponent reader of XMPP, IRC en Twitter client. Wie wil proberen kan het downloaden van de nieuwste versie van Thunderbird gratis.

Instructies: Met de add-on Quick Locale Switcher verander de Thunderbird Taal

De gratis open source e-mailclient Mozilla Foundation kan worden geïnstalleerd vanaf huis voor vele natuurlijke talen en in gebruik genomen. In het geval dat de e-mail client is al in het Duits is geïnstalleerd, en nu moet worden bediend met een andere natuurlijke taal, kunt u de taal wijzigen door gebruik te maken van de add-on Quick Locale Switcher met weinig inspanning. Hoe werkt het in detail:

 1. Ten eerste, klikt u in Thunderbird op het menu icoon in de rechterbovenhoek. Dit zal een nieuwe drop-down menu te openen met de optie “Add-ons”.
  Change Thunderbird Taal

 2. Op de Add-ons pagina vind je in het zoekvak in de rechterbovenhoek van de zoektermen “Quick Locale Switcher” en bevestigt de zoeker op de enter-toets of door te klikken op het vergrootglas.

 3. In de lijst hit wordt dan geklikt naast de juiste inschrijving op de knop “Installeren”.
  Verander Thunderbird Taal taaluitbreiding

 4. Volgende Thunderbird wordt gestopt en opnieuw gestart. De add-on is nu actief.

 5. Om de interfacetaal veranderen, dan, als uit het Duits in het Italiaans, ga je weer naar de Add-ons pagina en selecteert er weer de Quick Locale Switcher.

 6. In de instellingen van de taal extensie is geselecteerd in de top box, tabblad “Algemeen” en maakt volledig kruis tegen de post “voor de gebruikersinterface (general.useragent.locale)”. Door te klikken op de knop OK, worden de ingangen bevestigd.
  Taalinstellingen wijzigen Thunderbird voice add-on

 7. Vervolgens klikt u op de bovenste menubalk van Thunderbird op de “Tools” en selecteer het menu-item “Quick Locale Switcher” uit. Hier kunt u nu de gewenste taal Thunderbird veranderen.
  Change Thunderbird Andere taal

De add-on Quick Locale Switcher is niet alleen voor de Thunderbird-versies 1,0 tot 2,0, maar ook Mozilla Firefox, Seamonkey, Sinbird, Flock en Netscape. De afzonderlijke taalpakketten zijn veelomvattend. Zijn beschikbaar, waaronder: Engels, Nederlands, Spaans, Pools, Italiaans, Russisch en Frans. Mocht het zo zijn dat de veranderingen die taal moet worden omgekeerd, kan men met weinig inspanning weer “back to Go.” CTRL + SHIFT + Q ongedaan de veranderingen.

  In Thunderbird change the language - it's that easy!
map