herstellen Thunderbird en Outlook mail: Data Recovery 2023

herstellen Thunderbird en Outlook mail: Data Recovery

Als de mailbox bestand is beschadigd of mails werden per ongeluk verwijderd, geen reden tot paniek. Omdat gebruikers kunnen herstellen mails – zowel in Outlook en Thunderbird: Hier leren hoe!

Gebruikers krijgen met Outlook of Thunderbird Download twee goede mail clients bij de hand. E-mails kunnen worden gelezen, geschreven, verwijderd en gemakkelijk beheerd. Zodra elektronische berichten verloren gaan, kunnen ze worden opgeslagen.

Mails te herstellen in Outlook

Outlook-gebruikers hebben het voordeel aan hun kant, dat de Microsoft Mail-client geniet een hoge populariteit en er is een dienovereenkomstig breed scala aan recovery tools voor Outlook e-mails. Het hart van Outlook PST-bestanden, die alle e-mails zijn. Dit bestand kan worden beschadigd, zelfs zonder duidelijke reden en vervolgens vraagt ​​om een "behandeling", CopyPST scant de PST mailbox op beschadigingen. Na het downloaden van CopyPST beginnen ze de reddingsoperatie, zodra de freeware zal vinden. Dan maakt ze zo veel berichten mogelijk hersteld. Daarnaast is de e-mail redders geïnformeerd over vermeldingen in het logbestand, welke fouten zijn gevonden.
herstellen mails

Ook de e-mail Rescue doel, de OLmailRestore downloaden. De gratis data recovery begint hetzij als een standalone applicatie of als een add-on van de e-mail client naar Outlook e-mails te herstellen. OlmailRestore doorzoekt de computer voor PST-bestanden en start na de selectie door de gebruiker met de restauratie. Het programma plaatsen van elke verwerkte PST-bestand een back-up om ze terug te krijgen in geval van problemen.
Mails herstel OLmailRestore

herstellen mail in Thunderbird

Ook al zijn er niet zo veel gespecialiseerde redding programma’s zoals Outlook voor het downloaden van Thunderbird, evenals de gebruikers van de Mozilla mailer mag niet wankelen. In deze paragraaf presenteren we een manier Thunderbird herstellen gewist mails via.
Goed nieuws eerst: mails die in Thunderbird hebt verwijderd, zijn niet verloren, tenzij de "comprimeren map"Functie is uitgevoerd. Tot dat niet is gebeurd, Thunderbird was het nieuws alleen als verwijderd. Echter, kunnen ze terug naar de oppervlakte te transporteren.

  In Thunderbird wijzig de taal - het is zo eenvoudig!

opslaan geleidelijk Thunderbird mails

Wie wil Thunderbird e-mail te herstellen, kan dit doen zonder extra software. Hier is hoe:

  • De gebruiker stopt met Thunderbird en ga naar het profiel map Thunderbird. In Windows 7 is dit C: \ Users&# 92; [gebruikersnaam] \ AppData \ Roaming \ Thunderbird \ Profiles&# 95; [zufälligezeichenfolge.default] _ te vinden. XP-gebruikers zijn in C: \ Documents and Einstellungen_&# 92; [gebruikersnaam] \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles&# 95; [zufälligezeichenfolge.default] vinden. Als het bestand niet kan worden gevonden, moet men van mening dat in de map Preferences, geen bestanden zijn verborgen.

  • Het uitgangspunt is de mail werden verwijderd uit de ingang (Postvak IN). Nu is de gebruiker navigeert in het profiel directory voor submappen mail. Deze directory Thunderbird zorgt in opdracht van mailserver naam, de e-mails.

  • Gebruikers kunnen zoeken naar de juiste map mailserver en open het bestand in deze inbox (draagt ​​geen bestandsextensie) met een dubbele klik. Daarnaast wordt de editor geselecteerd als editor. waarschuwing: Het opladen kan enige tijd in beslag nemen, omdat het bestand is meestal vrij groot.
    Mails herstel Thunderbird

  • Ctrl + F zal nu zoeken naar de juiste e-mail. Het kan bijvoorbeeld worden geïdentificeerd door onderwerp, maar ook de tekst van het bericht (body) is denkbaar. Als het bericht is gevonden, stapt u over op de lijn X-Mozilla-Status (meestal de vierde regel). Om opnieuw vervaardigd mails, is er de ingang, bijvoorbeeld, X-Mozilla-Status: gewijzigd 0001: 0009 op de X-Mozilla-Status.

  • Nu is de gebruiker sluit het bestand en de wijzigingen op te slaan.

  • belangrijk: Nu gewoon verwijderen van de overeenkomt met de e-mail archiefbestand INBOX.msf. Dus Thunderbird kan de e-mail-index bij de volgende start weer op te bouwen.

  • Ten slotte zal Thunderbird herstarten en de lang verloren mail verschijnt.

map