bekijk op Instagram profielen: Is dat mogelijk?

bekijk op Instagram profielen: Is dat mogelijk?

In de populaire foto-netwerk komt het dat je zo nu en dan met een slot eenzijdig. Maar je kunt op Instagram zien profielen, zelfs als men niet de juiste gebruiker niet volgen? In dit artikel hebben we meer onthullen. Maar dit kan worden gezegd: De functie is niet gratis.

Instagram zien profielenU wilt zien op Instagram profiel privé? Volg het motto, anders zie je een hangslot. (Foto: Instagram / Redactie)

Instagram: PrivateProfile zie zelfs mogelijk?

Op Instagram – of het sociale netwerk nu kijken naar het gebruik van de PC of via de Instagram-app voor Android of iPhone – het is aan elke gebruiker om hun eigen profiel openbaar te maken. Met andere woorden, kijk niet alleen goedgekeurde volgelingen uw foto’s, maar elke gebruiker die per ongeluk struikelt over uw foto’s. Uw duik dus ook in de publieke feed.

Maar niet iedereen wil dit – en dus is er de mogelijkheid om het profiel ingesteld op privé. Aan de andere kant, kun je niet zomaar volgen, zodat mensen. U moet eerst een verzoek te doen. Ook kunnen niet-gebruikers die tik op uw naam, uw foto’s te bekijken. Je zou hebben om in de eerste plaats dat u actief bevestigd als aanhangers nadat zij daarom verzocht te hebben gevraagd. Zolang dat niet gebeurt, zien ze alleen een groot hangslot.

Instagram profielen zien open profielDat is een voor u open te profileren. (Foto: pixabay / Redactie)

Pas op voor dubieuze instrumenten en websites

En deze hindernis kan – anders zouden ze zinloos zijn – ook niet worden overbrugd.

Natuurlijk zijn er de wilde belofte met een aantal tools waarmee u toegang tot alle profielen te krijgen. Je heb googled alleen zien en de instructies uit de zoekresultaten knallen uit. Meestal moet u voor of downloaden van extra software.

Maar we waarschuwen u met klem tegen een dergelijke dubieuze programma’s! Omdat deze tools kunnen vooral: te bespioneren.

Voor andere pagina’s moet je inderdaad niet downloaden – de providers vragen u, maar eerst over uw inloggegevens en andere persoonlijke gegevens. En moet niet je uiteindelijke onthullen. Je hebt geen toegang tot andere gebruikers profielen dus ook zeker krijgen. Hiervoor zorgt Instagram.

Instagram profielen Zie profielMisschien wilt u uw eigen profiel op particulier bieden – dan hoef je je niet wilt dat ongeautoriseerde inzicht te krijgen. (Foto: pixabay / Redactie)

Stel een vraag: beste tips

maar een tip is de volgende – en kon in ieder geval werken voor sommige mensen: enkel oordelen u een tweede profiel, als je zal zelfs onopgemerkt. Dan is uw presenteert met dit profiel van een vriend verzoek aan de gebruiker van de account die u wilt naar je kijken. Misschien is het nemen van de of die van yes. De fijne kunst is natuurlijk niet – maar in feite de gevolgen en de enige manier om Instagram te bekijken op de particuliere profielen geaccepteerd.

maar voegde stille tijd dat je in de positie van de tegenstander. Als u uw profiel privé te bieden, je het doet, ten slotte, om de reden dat het niet zomaar iedereen kan bekijken. Dus onder normale omstandigheden: Maak gewoon een verzoek.

map