Registreer Instagram – Hier is hoe!

Iedereen met je registreren Instagram willen de mobiele versie van de app voor de iPad Instagram voor Android heeft om te downloaden. De enige manier om een ​​rekening bij de foto-netwerk te creëren.

In Instagram registreren en foto's te delen

De Instagram service is een mix van fotoprogramma en sociaal netwerk. De mobiele app stelt gebruikers in staat hun foto's met verschillende filters te leveren, waarna de bewerkte foto's aan de kant van de provider met opmerkingen en hashtags kunnen publiceren. Afhankelijk van de privacy-instellingen, kunnen andere gebruikers deze foto's te zien, reageren of herverdelen.

registreren Instagram

De foto-filter en upload functie is alleen beschikbaar voor gebruikers van de mobiele applicatie. Dit zorgt ervoor dat niet alle albums online zal worden geplaatst. Waardoor Instagram een ​​gefilterde beeld van de dagelijkse gebeurtenissen. Door de beperking tot één foto uploaden zorgt voor een meer bewuste beeld te selecteren.

De geüploade afbeeldingen kunnen ook kijken naar de computer en commentaar. In ieder geval moeten gebruikers eerst een account bij de service.

Registratie bij Instagram

Hoewel gebruikers gemakkelijk kunnen inloggen in de browser, maar in te schrijven bij Instagram is alleen mogelijk in de app. Daarvoor moet je eerst downloaden, de mobiele app en installeer deze op uw smartphone.

Wanneer u voor het eerst beginnen ze aan te melden of zich aanmelden voor Instagram. Er is de keuze tussen een registratie bij Facebook of met een aparte e-mail adres.

Instagram registreren Start

Meld u aan voor Instagram met Facebook

De eenvoudigste manier om te registreren wordt gedaan in de foto app over een Facebook-account.

Voor dit type gebruikers op de juiste knop. Die al op het sociale netwerk ingelogd, wordt doorgestuurd naar de release, anders gebruikers moeten zich opnieuw aanmelden in het pop-up venster op Facebook.

Na dat de toepassing van de rechten de toegang tot de publieke profiel, vrienden lijst en e-mail adres te vragen.

De Facebook-naam en profielfoto zal worden genomen, kan echter gemakkelijk veranderd. De foto app stuurt ook een bevestigingsbericht naar de opgeslagen contactpersoon die een gratis circuit koppeling omvat.

nog een extra wachtwoord moet worden toegewezen aan de Instagram account te voltooien. Daarna kunnen gebruikers hun profiel uit te breiden naar een korte biografie en andere persoonlijke gegevens.

Instagram registreren Facebook

Instagram registratie via e-mail adres

Wie zich wil inschrijven met Instagram, een Facebook-toegang is niet noodzakelijk. Een smartphone met een geschikt besturingssysteem en een actief e-mailadres zal prima werken.

Voor een aparte rekening kiezen gebruikers bij het opstarten registreert u de mogelijkheid om een ​​e-mail.

Het lijkt een invoerscherm, worden gekozen in het e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord. Als de gewenste naam al genomen, wordt het pictogram rood gemarkeerd naast het veld. Zelfs voor slechte naam, zoals het gebruik van een aantal punten achter elkaar, na een foutmelding.

Zijn de bovenstaande velden ingevuld moeten gebruikers hun registratie alleen maar te controleren door te klikken op de bevestigings e-mail.

registreren Instagram e-mail

map
Adblock
detector