Instagram Bio: Creëer de perfecte beschrijving

Instagram Bio: Creëer de perfecte beschrijving

de Instagram Bio is zoiets als de poster kind van de rekening. Iedereen die wil zich op de sociale foto-netwerk te maken aan roem, heeft behoefte aan een zinvol en goed ontworpen beschrijving van zichzelf. En dat kan op zich een uitdaging vanwege de beperkte ruimte. We laten zien hoe je de perfecte Organic krijgen!

Instagram BioDe Instagram Bio is uw boegbeeld. En kun je aanpassen aan uw wensen. (Foto: pixabay / Redactie)

stadium de Instagram bio perfect

Je hebt de Instagram app geïnstalleerd en wordt nu geconfronteerd met de uitdaging: je profiel. 150 tekens dat de verklaringen spot-on over jou, wat je followers moet weten, zonder te veel te verklappen, maar zonder dat er iets ontbreekt. En dan moet de hele zaak ook zo opvallend en toonbaar zijn, versierd met emoji, en andere symbolen of zelfs een mislukte lettertype. Line breaks kan steeds opnieuw worden gezien – maar slaagt er niet snel zelfs het.

Wat niet werkt zijn aanklikbare links. En opmaak, zoals vet of cursief niet in de bio ingevoegd. Toch bent u dankzij de verschillende trucs een paar ontwerp opties om uit te kiezen.

Eerste uitdaging: De lijn break

Instagram is vooral een smartphone app. Wilt u uw Instagram bio maar maken op de telefoon, je wordt geconfronteerd met een probleem: regelafbrekingen werken niet. Maar wat andere gebruikers dit oplossen? Eenvoudig: Door off voor de PC en log direct in hun inschrijving aanpassen. Gebruik de Enter-toets is uw normale lijn breekt.

Een truc is evenals gedaan via de mobiele telefoon. Net schrijf uw bio in de Notes app en vervolgens kopieert ze in het juiste veld in Instagram. In de nota-nemende app inderdaad zorgen voor set pauzes.

  Instagram oorspronkelijke naam ideeën: Hier Tips Gibt's

En op Facebook als de Bio kan worden veranderd als u uw accounts heeft gekoppeld. gewoon vraagt ​​om de Instagram-instellingen via de Facebook-account.

Instagram bio PCSommige wijzigingen neem je best over de PC. (Foto: pixabay)

Gecentreerde tekst en blanco aan het begin van de lijn

Dit is niet ontstaan ​​per ongeluk dubbele spaties, Instagram filtert deze evenals die op een lijn. Maar weet u wilt centreren als tekst, bent u afhankelijk van de ruimte. De truc: Gebruik non-breaking spaties. Dit creëerde ook uw PC, bij voorkeur in Word, en voegt het. Duwt naar ** [Ctrl] + [Shift] + [spatie] of gebruik het numerieke toetsenbord, de combinatie [alt] + [0160]. Deze ruimtes kunt u nu kopiëren naar het Bio. Hier moet je, indien nodig, spelen een beetje rond.

Emoji, en alternatieve geschriften in bio

Best je Instagram Bio bewerken best via de mobiele telefoon als je emoji wilt invoegen. De U dient echter te maken na uw eventuele biologische veranderingen via PC hebben uitgevoerd. Zodra je de Bio namelijk gewijzigd via Facebook, kan het zijn dat uw set emoji geschopt weer.

Wilt u symbolen invoegen, echter, dat je alleen het karakter bibliotheek van de PC, natuurlijk, de computer voorrang opnieuw.

Als het gaat om lettertype zijn geplaatst op de pc voor de verkiezing. Maar zorg dat kan het lettertype van Instagram weergegeven en is ook gemakkelijk te lezen. Maar Optioneel kunt u een lettertype app lading op de smartphone te kijken.

Misschien moet je ook spelen rond een beetje, dus Instagram eigenlijk geeft de veranderingen. Zo nu en dan is er iets verandert. Zo hadden we problemen met andere lettertypen en beveiligde ruimten waren niet altijd geaccepteerd: emoji, waren echter geen probleem.

  Instagram oorspronkelijke naam ideeën: Hier Tips Gibt's

Instagram Bio emojisEmoji zijn geen probleem. (Afbeelding: Screenshot Instagram / Redactie)

Fail: de inhoud

maar dat is waarschijnlijk het belangrijkste ding is naast alle opmaak van de inhoud. Hier moet je je bedenkt wat je wilt uitdrukken. Wat op het spel staat in uw account? Om jezelf? Om een ​​bepaald onderwerp?

Belangrijke toevoeging: User en Profiel Naam

Met je profielnaam en uw gebruikersnaam andere gebruikers zal je vinden. Dit is belangrijk, niet alleen voor individuen, maar vooral voor bedrijven die willen om zich te presenteren op Instagram. Hoewel deze gegevens is niet direct in de bio, maar ze zijn in principe het complete pakket te doen. Wie wil worden gevonden, moet de naam waaronder het elders al bekend is op te geven. 30 tekens die u beschikbaar voor dit doel.

Heeft uw andere kanalen waardoor men u weet, het helpt ook om een ​​uniform profielfoto te gebruiken. Dit verhoogt de herkenningswaarde.

map