Hoe werkt Instagram? Een korte gids

Hoe werkt Instagram? Het sociale netwerk is momenteel een van de meest populaire en wordt zelfs gebruikt door beroemdheden. Wie kent niet de dienst kent, kan de belangrijkste kenmerken hier lezen!

Instagram wordt voornamelijk gebruikt door de mobiele telefoon. Hoewel er een browser versie, maar heeft een beperkte functies. Zoals vooral foto's en video's kunnen zo nu en dan worden gepubliceerd met de service, zo de moeite waard de download Instagram voor Android of iOS, want alleen met de app, beelden kunnen ook online aan te bieden. De service bestaat al sinds 2010 en is ongeveer 2012 verkocht voor de toen recordbrekende som van 737 USD naar Facebook - ook al is de app op dit moment slechts twaalf medewerkers en geen functionerende aanmuntingsmodel.

Hoe werkt Instagram? Installatie en registratie

Na de installatie moet een gebruikersaccount eerst worden aangemaakt. Hiervoor opent u de app en geselecteerd op het startscherm, selecteert u Register. Sinds Instagram nu onderdeel van de Facebook-imperium, kunt u - indien beschikbaar - log in met zijn Facebook-gegevens. Bovendien moet een gebruikersnaam en wachtwoord worden ingesteld. Naar aanleiding van vrienden kunnen worden opgezocht in het adresboek of via Facebook en volgde hen. Als u volg zijn postings op het persoonlijke tijdlijn op andere Instagram-gebruikers. Instagram stelt ook andere interessante profielen die gevolgd kan worden. Naast de werkelijk uitstekende fotografen ook tal van beroemdheden stoeien op Instagram, delen persoonlijke foto's met hun fans.

Hoe werkt Instagram? de functies

Naast het bekijken van de andere beelden, kan worden gemaakt met je eigen Instagram foto's of video's te maken. Op basis van de klassieke camera Instamatic en Polaroid foto's die zijn gemaakt met de app altijd een vierkant formaat. Vooral populair Instagram was door de filters, waarmee de beelden een ander effect te geven binnen een paar seconden. Deze zijn zo goed dat ze zeggen met Instagram zou kunnen zijn geen slechte foto's.

Publiceer een foto op Instagram

Als je een foto wilt delen met anderen, eerst het camera-icoontje in het midden van de onderste menubalk moet worden benut. Na kunt u ofwel selecteert u een medium uit de galerij of maak een nieuwe foto of video met uw mobiele telefoon. Zodra u een foto hebben gevangen, wordt het beeld automatisch geopend in edit mode. Hier kan handmatig helderheid, contrast en Co aan te passen of maak een van de filter om het beeld. Door te klikken op de bovenste pijl naar rechts brengt u naar de publicatie-opties. Optioneel kunt u de afbeelding te delen met geselecteerde contacten of alle gebruikers van Instagram. Zoals u het weet van Facebook deze andere personen of de locatie waar de foto is genomen verlof, Mark. Nu alleen nog kiezen voor een bijschrift en klik op het vinkje het beeld wordt geplaatst.

Hoe werkt Instagram?Hoe werkt Instagram? select ontvangers

Het mysterie van hashtags

Zoals Instagram werkt nu zo dat je adres in staat stelt veel mensen? De echte kunst is om de juiste indexering van beelden met hashtags. Met behulp van de hashtags foto's en video's kunt zoeken naar specifieke termen. Na het invoeren van het hekje (#) je bent een geschikte tags op de afbeelding. Ondertussen raakte lijsten gevonden in het netwerk zelf met de meest populaire hashtags. Om zoveel volgelingen aan te trekken, de juiste keuze is cruciaal. Een regel is er niet in dit geval is hier van toepassing: de pudding is in!

map