De perfecte zoekopdracht Instagram met deze geheime trucs 2023

De perfecte zoekopdracht Instagram met deze geheime trucs

de Instagram zoeken is eigenlijk geen rocket science. Met een paar trucs die u kunt nog veel meer te ontdekken en we vertellen op het sociale netwerk, maar hoe. meer informatie hier!

Zodra u de Instagram-app voor Android of iOS te downloaden is gemakkelijk op te sporen onder de microscoop de zoekoptie. Maar je kunt ook dieper in de zoektocht naar het juiste beeld, de juiste inspiratie of de meest interessante rekening te dringen.

Instagram Search: The Basics

Klik op het vergrootglas op de bodem van het zoekvak wordt geopend. De meeste gebruikers tik op de gewenste persoon, het onderwerp of een plaats in de vrije tekstveld meestal. Maar de zoektocht is complexer Instagram gemaakt, zoals te zien is op de vier tabbladen aan de bovenkant van het scherm. Maar eigenlijk zijn er in totaal vijf opties voor inlichtingen:

Instagram zoekenEr zijn vijf versies van de Instagram zoeken.

1. ontdekkingen op Instagram

Het openen van de Instagram zoeken zonder te typen iets in het tekstvak voor de query, gebruikers de ruimte te zoeken en te verkennen. Zie foto’s en video’s te ontdekken op het platform als gevolg van het gedrag van gebruikers, tijdigheid, of hoge resonantie. Het beste startpunt te laten inspireren als u een specifieke vraag of idee te hebben. u op zoek bent naar iets specifieks, maar de opties 2-5 zijn beter. Om alleen het zoekvak en raakte het opent een nieuw venster met de vier overgebleven opties om ze te krijgen.

  bekijk op Instagram profielen: Is dat mogelijk?

2. Een mix van geschiedenis en relevante accounts

Achter het pictogram List en onze gebruikers een combinatie van de meest recent gebruikte profielen, en recente zoekopdrachten. Dit punt is het eerste adres, als je wilt om te verblijven met een bepaald onderwerp of account up-to-date. u bent in het zoekvak, typ een tekst, worden meer resultaten weergegeven op relevantie en relevantie van de profielen, die u al volgen.

3. Het zoeken naar personen

In aanvulling op de geschiedenis kan worden gevonden door te zoeken naar mensen. Als men een Facebook-account beschikt, zal de app automatisch suggereren alle contacten met wie men is een vriend en die ook een account heeft bij Instagram. Maar accounts van beroemdheden is te vinden op de uitstekende mensen zoeken.

4. De zoektocht naar hashtags

Naast Twitter Instagram is de tool die het gebruik van hashtags heeft vastgesteld. Hashtags zijn sleutelwoorden die worden gekenmerkt door de hekje. Hashtags mogen geen spaties bevatten, dat is waarom ze zijn soms een combinatie van verschillende voorwaarden. Vooral populair zijn hashtags die beginnen met #insta; zo #instalove, #instadaily, #instafollow, #instagood, enz. Maar ook gewone zoektermen te vinden op hashtags.

5. De zoektocht naar plaatsen

De “Places” functie is nog relatief nieuw voor Instagram. Zogenaamde geotags kan bepaalde plaatsen aangebracht bij een foto of clip is gemaakt – of omgekeerd markering een locatie op een scherm. Bijzonder nuttig is dit Geofilter voor restaurants of locaties. Maar zelfs voor gebruikers die willen, bijvoorbeeld voor hun vakantie bekijk alle Instagram Foto’s van Florence.

map