How to: verwijderen Instagram Stories

De verhalen Instagram heeft al landde een grote coup voor Android. Veel gebruikers plaatsen korte video's na 24 uur wordt verwijderd, zelfs dagelijks. Maar niet iedereen is een fan van deze functie - en misschien ook willen dat je een van hun eigen Verwijder Instagram Stories. En dat is inderdaad mogelijk.

Verwijder Instagram StoriesHet is heel goed mogelijk om je eigen verhaal of uit te verwijderen voor bepaalde mensen.

Verwijder Instagram Verhalen - Hier ziet u hoe

Het kan zelfs gebeuren, zodat men zelfs een verhaal heeft gepubliceerd en nu wil minder dan 24 uur te wachten totdat deze wordt verwijderd. Instagram Stories verwijderen - deze mogelijkheid is het netwerk voor de gebruikers, zelfs vóór de daadwerkelijke looptijd:1. U opent naar je eigen verhaal door boven te tikken op de profielfoto. Onze eigen huidige verhaal is altijd het eerste aan de linkerkant.2. Onderaan rechts zijn drie kleine punten. Als u op deze, verschijnt er een pop-up verschijnen met de opties te verwijderen, delen Als bijdrage ..., op te slaan video en instellingen voor verhalen.3. tik op Verwijderen om de Story video te liquideren voor het einde van de 24 uur.

verbergen eigen verhaal voordat gebruikers

Nu zijn er in de instellingen voor verhalen zullen ook in staat zijn om de video's van bepaalde gebruikers te verbergen, zodat ze ze niet eens te zien krijgen:1. tik op je eigen verhaal over de drie puntjes en opent de pop-up menu.2. Selecteer de instellingen voor verhalen.3. Tapped dan verbergen x personen onder verhaal voor de juiste gebruiker selecteert. Deze krijg je verhalen niet meer te zien is.Beneden is de verhalen van de weg, zelfs een knop die het huidige aantal toeschouwers weergeeft en men kan ook bekijken wie, het verhaal is bekeken.

Instagram Verhalen verwijderen blok user storiesDaarnaast kunnen verhalen andere gebruikers worden uitgeschakeld zodat ze niet langer wordt weergegeven.

Hide verhalen andere gebruikers

Een extra tip leidt in de andere richting: Een paar gebruikers die irriteren met hun verhalen, hetzij omdat ze nieuwe inhoud te importeren voortdurend of hun video's zijn snel verveeld en saai en saai, waarschijnlijk iedereen heeft zijn volgelingen lijst. Maar de verhalen van deze gebruikers kunnen worden verborgen. Dit doet het contact niet direct te verwijderen - het kan goed zijn ten slotte dat iemand wiens normale Instagram foto's achtige look bij - maar voorkomt alleen de verhalen verschijnen in de tijdlijn. En het werkt heel fix:1. Zoek het contact waarvan u de verhalen wilt verbergen, in de bar aan de top verhalen.2. Tapped lang aan haar imago.3. Nu een kleine pop-up waar je kunt kiezen of je kijkt naar u het profiel van de gebruiker of wilt zijn verhalen opent uit te schakelen.De gebruiker wiens verhalen hebt uitgeschakeld, maar grijs wordt weergegeven aan het einde van uw verhaal tijdlijn. Wiens video's worden niet automatisch afgespeeld. Wilt u één van zijn video's die je nog kijken, kunt u dat doen door simpelweg profielfoto te tikken in de verhalen nog Bar.In een ding, maar hebben we u teleurstellen: het is (nog) niet mogelijk om de Story-functie in Instagram volledig uit te schakelen. Mocht niets veranderen, maar we zullen dit te melden.

map
Adblock
detector