Instagram Levende stuur video’s en zelfs foto’s verwijderen

Bijwerking van 21 maart 2017: heeft bijna precies vier maanden geleden Instagram live video's en zelfs foto's verwijderen gepresenteerd. Nu een nieuwe functie toegevoegd: De live video kan nu winkel namelijk ook. Minimaal versie 12.10 Gebruiker moet naar uw apparaat hebt geïnstalleerd. Dit men heeft blijkbaar gereageerd op een enorme vraag naar dergelijke een geheugenfunctie. Knelpunt kan live video onmiddellijk door te drukken na rechts spelen van de top een beetje icoon Opslaan. Echter, de functie heeft alleen effect op eigen live video. nog steeds de andere gebruikers kunnen niet worden opgeslagen. Dus niemand uw live stream kan eeuwig houden.

Original gedateerd 24 november 2016: Nieuwe functies voor Instagram voor Android! Behorend tot Facebook Afbeeldingen Network heeft een update die het brengt naar de concurrent Snapchat weer een beetje dichterbij ontvangen: Gebruikers kunnen nu leven gebruik video's en zelfs foto's op Instagram Direct Instagram verwijderen - de voormalige in Instagram verhalen en de laatste meer voor groepen en vrienden.

Instagram live video's en zelfs foto's verwijderen

Instagram live video's en zelfs beelden te wissen - nieuwe functies, zoals Snapchat

"Dit is vergelijkbaar met Snapchat maar weer sterk," zeker dacht al zo sommige gebruikers die de nieuwe functies in Instagram hebben ontdekt. Die nu behoort tot Facebook social media netwerk gericht op de beelden is in feite zelfs een upgrade naar de concurrenten Paroli bieden. Maar dat is eigenlijk niet zo slecht - Instagram-gebruikers uiteindelijk ten goede.

Sinds augustus 2016 is er al de Instagram Verhalen die alledaagse momenten gedeeld die niet voorkomen op het profiel mogelijk te maken - en deze functie was enorm populair. Nu werkt het allemaal nog goed te leven. Met live video op Instagram Stories huidige momenten kan worden overgedragen - en na het voltooien van de overdracht ze weer verdwijnen. Dat zal het mogelijk zijn na de updates "Instagram live video's en zelfs foto's verwijderen" Dus als je niet zo'n video hebben gezien, zal het nooit meer zien. live gaan is eigenlijk vrij eenvoudig:

Stuur video's en zelfs beelden wissen die live video Instagram Levende

  1. Opent Instagram en veegt de camera functie.
  2. Drukt op de knop "Start Live Video" en je leven bent op de lucht - tot een uur lang.
  3. Wil je StickWindow reageer naar de live video, die gemakkelijk mogelijk via de reacties.

Dus je vrienden ook realiseren dat je verzendt leven, krijgen ze een melding. Daarnaast kunt u zien in de voeding, die op dit moment wonen: onder de profielfoto van een vriend, in dit geval "Live" verschijnt. Bracht ook live-verhalen van andere gebruikers kunnen zien. Tik gewoon "Best live". Door met links en rechts om aan te zetten door de streams.

Wie een live stream van een vriend of een andere gebruiker te kijken, kan overigens ook reacties achterlaten.

Instagram live video's en zelfs verwijderen beelden, zelfs inhoud te verwijderen

Laat uw foto's verdwijnen

Daarnaast gaat om live video Instagram met zelfdovend foto via Instagram Direct ten slotte de dienst aan Instagram, is begonnen met de Snapchat op het moment: De zelfdovend foto - en video's. Dus je kunt nu foto's en video's naar groepen en vrienden die verdwijnen na een vooraf bepaalde tijd. Zodra dit proces kan worden herhaald door de ontvanger daarna zin. De afzender ontvangt in dit geval - en als de ontvanger een screenshot - een melding.

Het verzenden van dergelijke foto's is een eitje:

  1. Wipes om de camera en maak een foto of video.
  2. tik op het pijltje om de informatie sturen - of een groep of naar een vriend. Het kan een nieuwe groep in dezelfde trein te creëren.

Instagram Levende stuur video's en zelfs beelden te verwijderen foto's

Vanishing foto's en video's kunnen door de manier waarop alleen om volgelingen te worden gestuurd - niet voor andere gebruikers.Om de Inbox te openen, als je zelfs een zelfdovende bericht te krijgen, moet u op alleen de rechter- of veeg naar links op het papier vliegtuig boven. Welke verwijderde foto's bevinden zich direct boven. Berichten van vrienden worden geschetst in blauw. Reacties kunnen worden verzonden door te worden getypt op de profielfoto van je vriend of een lid van de groep.

Updates komen geleidelijk

De update voor Instagram live video's en zelfs foto's op Instagram Direct verwijderen is de manier uitgerold in de komende weken. Het moet dan ook alleen komen geleidelijk voor alle gebruikers. Dus wanhoop niet als het is nog niet beschikbaar. De zelfdovende foto's kunnen een beetje eerder worden opgerold.

map