Met de AbyssRium Cheat ontgrendelen verborgen vissen?

functionerende AbyssRium Cheat op zoek naar? up edelstenen zadelrob en Geisterwal kan echt gratis afstoffen? We hebben getest en de beste tips voor de perfecte aquarium.

Het downloaden van de app AbyssRium werd verondersteld geheim te zijn. De Indie Game om een ​​eenzame Koraliten en talrijke vissoorten overtuigt met een uitgebalanceerde gameplay en een charmante graphics.

Inkomen Samer AbyssRium bedriegen of rip off?

Wie vindt beloven tal van download opties of codes die onbeperkte toegang tot kostbare of zeldzame vissoorten in het net na een AbyssRium bedriegen. Echter, deze tarieven zijn in het beste geval niet effectief; in het ergste geval zijn er virussen of spy tools op smartphones. Er zijn momenteel geen werkende cheat AbyssRium, waarmee je zijn aquarium kan uitbreiden. Maar er zijn een paar tips en trucs om vooruit te veel sneller bewegen.

AbyssRium CheatEen van de vele vermeende AbyssRium cheats.

1. Het vinden van de juiste strategie

Om zo snel mogelijk te bereiken om een ​​gevuld aquarium, is het belangrijk om de perfecte strategie te ontwikkelen. Dit moet in de loop van het spel aan te passen en is afhankelijk van de volgende factoren:

 • Welke successen kunnen de meeste snel komen en welke beloning voor dit?
 • Wat ik moet doen om nieuwe vissoorten te ontsluiten? (Welke Coral heb ik nodig? Hoeveel vis van een bepaalde soort moet vooraf worden gekocht?)
 • Ik breng veel tijd door met het spel, dan zou ik liever een upgrade van de eenzame Koraliten dan het investeren in algen. Zodra je het spel maar een keer of twee keer per dag te beginnen, algen zijn het meer de moeite waard optie. In ieder geval moet het niveau worden bereikt 500 als een eerste doel, want het is een hele reeks belangrijke functies zoals Song of the Moon zal worden vrijgegeven en de vitaliteit van de productie aanzienlijk toegenomen.
 • De vaardigheden zoals vulkaanuitbarsting, moet Lied van de Maan of Heerlijk eten tegelijkertijd worden gebruikt, omdat dit verhoogt de vitaliteit productie opmerkelijk.
 • Hoewel Song of the Moon en vulkanische uitbarsting geactiveerd staten: Typen, er geen morgen, want men kan gebruiken om de vitaliteit van de productie twee keer te verhogen.

2. Activeer Secret Missions

De voltooiing van succes brengt veel edelstenen, maar ook een toename van de vitaliteit productie met hen. Verscholen achter de kleine cup in het hoofdmenu, de lijst van verplichte vakken en taken voor de beloning beschikbare plaats. Echter, er zijn verborgen uitdagingen die meer diamanten te bieden. Wanneer u het menu te openen voorwerp successen kan worden gevonden op de bodem van het pictogram van een zandloper. Hier zijn er meer missies waaraan moet worden voldaan binnen een bepaalde tijd - er zijn aanzienlijke beloningen.

AbyssRium Cheat missiesIn aanvulling op de normale missies, zijn er ook in de tijd beperkte uitdagingen in AbyssRium app.

3. Optimaliseer het juiste vermogen

Het hoofdmenu verscheidene booster, die kan worden geoptimaliseerd op basis van hun activering met diamanten gevonden. Afhankelijk van het soort spel dat je bent, moet u de juiste vaardigheden of artefacten te activeren en te upgraden:

 • Vulkaanuitbarsting: Voor vijf minuten wordt automatisch tien keer per seconde getypt. Voor degenen die willen snel punten en regelmatig te spelen.
 • Heerlijk eten: Maakt onmiddellijk 5000 keer meer vitaliteit per tip. Point Booster, die minder productief, maar in verband met de vulkaanuitbarsting en Song of the Moon.
 • Song of the Moon: Verhoogt gedurende vijf minuten elke productiviteit met 500 procent. Bijzonder gunstig is in combinatie met de vulkaanuitbarsting en is geschikt voor regelmatige spelers.
 • Overblijfselen van de Nautilus: Automatische Tap per minuut. Dit artefact moet snel worden vrijgelaten uit de tip luie spelers en bevorderd.
 • Mystic Shell: 100 procent stijging vitaliteit per tip. Met elke upgrade, de bonus stijgt met 10 procent. Geschikt voor regelmatige spelers en duur Tipper.
 • Gloeiende Shell: Alle capaciteiten in rekening brengen tot vijf procent sneller. Deze optie is alleen zinvol voor continue gokkers of spelers die de app AbyssRium openen met korte tussenpozen.

4. blik Advertising

Een elegante manier om snel gratis diamanten en het vergroten van de vaardigheden sneller, het bekijken van reclame. AbyssRium heeft de integratie van reclame in mobiele freemium spellen bijna geperfectioneerd. Reclame is alleen wanneer de speler hen actief kiest - het spel wordt dus niet onderbroken door hinderlijke clips. En reputatie waard op twee manieren: Aan de ene kant rechtstreeks ontvangen een flinke som in diamanten, kan zijn vaardigheden opnieuw te gebruiken in een tijdig of het verkrijgen van levenspunten. Aan de andere kant, is er zowel een deel van de uitdagingen en een aantal van de geheime missies van het kijken naar commercials, de spoeling toevoeging diamanten op de rekening.

5. Foto's maken

Tijdens de bouw van zijn aquarium bij beetje, moet je - wanneer het u uitkomt - neem een ​​foto, want er zijn niet alleen de beste munt en levenspunten overvloed, maar u kunt ook ontgrendelen geheime vissoorten als je de onderwaterwereld ijverig knippst. Hoe weet u meer verborgen AbyssRium vis zonder AbyssRium bedriegen, verraden onze producten.

map