Pokémon GO spell geïnd? We laten zien hoe het slot van Fortuna genade omgekeerd en wat te zoeken in de toekomst, als je wilt verblijven in het spel te maken. meer informatie hier!

Iedereen met de jacht monsters met behulp van derden - zoals na het downloaden van de Poke Radar app - te krijgen of zelfs met behulp van een bot kan snel riskeren toegang tot het spel. Terwijl slechts zacht verboden werden een paar uur kort na de release van de ontwikkelaar Niantic aanvallen door consequent opgelegd, maar nu op een schending van de Voorwaarden. Op de website staat:

We zullen de gebruiksvoorwaarden en deze richtlijnen af ​​te dwingen.We controleren gemarkeerde of gemarkeerde speler accounts en de inhoud en zullen bepalen of ze de Terms of Service en / of deze richtlijnen schenden. Accounts worden gestraft voor overtredingen van de gebruiksvoorwaarden of de coaches richtlijnen - kunnen we een waarschuwing te geven, op te schorten uw deelname aan het spel of je account te blokkeren (voor ernstige of herhaalde schendingen).

Pokémon GO spellPokémon GO spell toegegeven? Het kan worden doorbroken.

Hoe herken je de Pokémon GO spellen?

In een zogenaamde zachte spell, kan het spel worden terwijl nog beginnen, maar je kunt niet met elkaar omgaan. Het is dus onmogelijk om te jagen tijdens een zachte verbod monster om te vechten in arena's of verzamel Produkten van Pokéstops. Meestal, de betovering duurt slechts een paar uur en heeft geen verdere beperkingen in het spel opleveren. In tegenstelling, als de account werd volledig geblokkeerd. In dit geval gebruikers niet bij het registreren. dan tot nu toe alleen geholpen om opnieuw te registreren met de nieuwe gebruikersgegevens. Echter, het is de moeite waard nu te wachten op iets, want Niantic wijst ook op dit soort Pokémon GO spellen op de gelegenheid. Als dit niet wordt gedaan na een paar dagen, geblokkeerde gebruikers hebben nu de mogelijkheid om contact op met ondersteuning.

Aanvraag voor het ontstoppen

Op de pagina's van Niantic een vorm waarmee deblokkering kan worden aangevraagd is nu. Hier, alleen e-mail adres, coaches noemen en de reden voor het Bod moet worden genoemd. Voor meer overtuigende argumenten van de boodschap, zelfs documenten zoals screenshots kunnen worden toegevoegd. Echter, de verwerking duurt een paar dagen en kan ook negatief zijn in bepaalde omstandigheden. nog moeten de gebruikers van kaarten en radar vrij goede kans maken, de Pokémon GO ban omgekeerd, al worden de GPS-gegevens gemanipuleerd of een bot in gebruik genomen, vrijwel geen vooruitzicht op herstel.

annuleren Pokémon GO spellDe vorm is de enige optie om te helpen weer verwijderen van een spreuk.

In de toekomst te voorkomen ban

je zou kunnen ondersteunen via zijn rekening en activeren van het spel, moet je je houdt aan de regels in de toekomst. Deze zijn te vinden in de algemene voorwaarden die u moet accepteren als je wilt Pokémon gaan spelen. De lijst van verboden, waarvan Niantic hier bereidt is vrij uitgebreid. Dus hier is het belangrijkste no-go's in het overzicht:

  • Schending van de rechten of belediging andere individuen of groepen
  • Verspreiding van illegale, obscene of vergelijkbare inhoud
  • Schenden van grond en gebouwen
  • misleidingen (Om als meerdere accounts of aandelenregister met meerdere personen één account) in de vermelding van de persoonsgegevens
  • Het gebruik van cheats, hacks, bots, spiders, crawlers, data mining tools, hacks en soortgelijke software en tools van derden (zoals kaarten of radars)