annuleren Pokémon GO rekening slot: So klappt`s!

Pokémon GO rekening lock herroepen en stel het verbod ingetrokken: lees hier hoe om te ontgrendelen zijn rekening na een straf met een beetje geluk!

Ondertussen gaat Niantic - de ontwikkelaar van de AR-spellen - veel strenger tegen gebruikers daarvoor hun GPS-gegevens te manipuleren om zeldzame monsters jagen om arena's te Pokéstops boerderij vullen. Maar ook kleinere "misdrijven" zoals het downloaden en het gebruik van applicaties van derden, zoals de Poke Radar app worden gestraft.

Opgelegde na de release van Pokémon GO slechts zacht ban van een paar uur, bedreigt nu de algemene blokkering van de rekening. Wie betrapt, kan proberen op deze manier om de betovering ongedaan te maken.

Wanneer opgelegd Niantic een Pokémon GO rekening lock?

Wie wil Pokémon gaan spelen, heeft eerder de TOS of te aanvaarden. In principe, een spreuk gevaar als een inbreuk maakt op deze gebruiksvoorwaarden. De lijst van mogelijke strafbare feiten is vrij lang, hier is een selectie van de meest belangrijke punten:

  • de schending van de rechten van andere personen of groepen en de verspreiding van illegale, obscene o. Ä. inhoud
  • ongeoorloofde toegang tot de terreinen en gebouwen (in de jacht op zeldzame Pokémon)
  • verhullen van de identiteit (bijvoorbeeld bij meerdere accounts of rekening delen)
  • Het gebruik van automatisering software, bots, spiders, crawlers, data mining tools of hacks
  • stofgehalte, kopiëren, index of flip (werk dus alle kaarten waarmee de monsters zijn makkelijker op te sporen)
  • onredelijk of onevenredig grote belasting van de diensten en de infrastructuur van Niantic (bijvoorbeeld door het manipuleren van GPS-gegevens)

Wie neemt een dergelijke misdrijven en wordt betrapt, moet rekenen op een lange termijn Pokémon GO rekening slot.

Wat te doen als je verbannen?

Tot nu toe kon u alleen een nieuwe account en beginnen vanaf nul. Ondertussen echter gebruikersaccounts werden ten onrechte geblokkeerd door Niantic. Dit kan gebeuren als gevolg van natuurlijke fluctuaties in de GPS-gegevens. Na de eerste kritiek was dat de ontwikkelaars hebben nu plaatsgemaakt voor de Pokémon GO rekening lock op te heffen. Aan de ene kant worden geleidelijk vrijgegeven weer vergrendeld profielen. Dit geldt vooral voor gebruikers die Pokéscanner en Maps in gebruik gehad.

Pokémon GO rekening lockMet een beetje geluk kunt u het formulier invullen, kies de Pokémon GO rekening te vergrendelen door.

Als de activering niet automatisch optreedt, hebben gebruikers de mogelijkheid om een ​​aanvraag in te dienen voor het. Hier, de reden van de aanvraag moet ook samen met e-mail adres en de naam van coach genoemd. Wie kan bewijzen dat hij illegaal werd vastgehouden, heeft ook de mogelijkheid om bestanden toe te voegen. Na het aanbrengen, kan het echter enige tijd duren voordat de rekening weer vrij is. Bovendien zijn de mogelijkheden voor die arme, gemanipuleerd uw GPS-gegevens of gebruik gemaakt van een bot stand hebben. In deze gevallen, Niantic begrijpt weinig plezier.

map