verwijdert u de LOVOO rekening dat velen die hebben geluk gevonden als. De navigatie is dus niet eenvoudig. Ontdek nu hoe het te doen! De LOVOO app is een van de meest populaire dating toepassingen voor snelle Flirt in het dagelijks leven. Eenmaal geïnstalleerd, toont een radar display alle gebruikers de juiste geslacht en leeftijd, die in de buurt zijn. Is de vreugde van de liefde gevonden, is een echte de Verwijder LOVOO Account. Het is niet genoeg om de app gewoon verwijderen.

Wat moet worden overwogen voordat het verwijderen van de LOVOO accounts?

In tegenstelling tot sommige andere online dating aanbieders de schrapping van de LOVOO rekeningen is onherroepelijk en moet daarom zorgvuldig worden overwogen. Veel andere online dating services ervan uit dat je re-up, na een bepaalde tijd in de single-zwembad en wil de service opnieuw te gebruiken. In deze gevallen worden de profielen eenvoudig uitgeschakeld en kan gemakkelijk worden hersteld op de nieuwe login. Niet zo met de dating app met behulpzame Flirt radar. Hoewel kunt u ook af bij wil en log weer in, maar met het verwijderen van het account alle afbeeldingen, de chatgeschiedenis en contacten het bijbehorende profiel zal een permanent karakter krijgen. Wil je een man of vrouw te gebruiken dan de dienst opnieuw in de toekomst moet er een volledig nieuw account worden opgezet.

Verwijder deze stappen om LOVOO Account

Het is niet gemakkelijk om afscheid te nemen van de online dating, omdat de app is zo aanhankelijk als een pruilende ex-geliefde. De gebruiker zal meerdere malen worden gevraagd voordat de definitieve slag als hij zich bewust is van de gevolgen en echt wil om deze stap te nemen. Deze gids zal helpen bij het navigeren naar een happy end - zo werkt de goedkeuring van de LOVOO accounts. waarschuwing: VIP-leden met een abonnement moeten de leden afzonderlijk annuleren, betaalde premies zijn al niet terugbetaald. Alle bestaande in LOVOO credits vervallen ook bij de annulering en kan niet op de nieuwe login worden geclaimd. 1&# 46; stap: Als u het profiel op een Android-apparaat te verwijderen, moet u eerst inloggen op de app. 2&# 46; stap: Daarna klikt u op het menu Venster, de drie streepjes. Daar wordt de foto's een eigen profiel geklikt. 3&# 46; stap: In de profielinstellingen via het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm op te roepen. verwijderen Lovoo 4&# 46; stap: Als u bent gearriveerd op de instellingen, wordt Mijn account nu geselecteerd. 5&# 46; stap: Verwijder het menu-item rekening is aan de onderkant. De selectie moet opnieuw door het invoeren van het wachtwoord en Definitief verwijderen te klikken worden bevestigd. Nu is de LOVOO account is verwijderd.