LOVOO: Tinder alternatief zonder Facebook gedwongen

Tinder is een van de meest populaire dating apps, heeft echter veel beperkingen. Mensen die na een tinder alternatief Search kan de LOVOO app te downloaden en vegen om data.

Tinder alternatief biedt minder beperkingen

De belangrijkste elementen van een succesvolle dating hulp van de VS zijn de match spel en inloggen via Facebook. Gebruikers kunnen zien de beelden van andere Flirt die bereid en in staat om te beslissen over hun beroep. Het contact mag alleen worden gedaan na een gezamenlijke oproep werd gedetecteerd. De Facebook-login om te dienen als een methode verificatie voor de veiligheid van de gebruikers.

tinder alternatief

In LOVOO de toepassing zonder Facebook is mogelijk

Maar juist deze maatregelen zorgen voor een beperking van de gebruiker. Vooral de Login via Facebook schrikt veel gebruikers die niet willen verbinden met de private account op het sociale netwerk dat u het profiel voor vreemden flirten.

In LOVOO, kunnen gebruikers ook inloggen met Facebook, waardoor de creatie van hun profiel te vergemakkelijken. Maar van een account is mogelijk, zelfs zonder aansluiting op het sociale netwerk.

Voor Tinder alternatief gebruikers nodig hebben is een e-mailadres. Natuurlijk moet en profielfoto's worden ingesteld. Hier kunnen gebruikers de vrije hand bij het kiezen en hoeven niet bang te zijn dat de persoonlijke keuze van vrienden ook is aangetoond dat het mogelijke datum.

Flirt radar als een match-alternatief

Zelfs de Match algoritme is niet geheel zonder problemen. De Tinder app houdt de ingevoerde voorkeuren en de locatie in het zoeken naar potentiële partners Flirt. De kandidaten geïdentificeerd worden vervolgens voorgelegd achtereenvolgens. Echter, hoeft de gebruiker niet weet wanneer het potentieel flirt in de directe omgeving was gevestigd. Ook, neem even de tijd om zich te laten op het scherm van de andere en kan worden gemaakt om ons te contacteren. Echt spontane ontmoetingen zijn niet mogelijk.

Tinder alternatief praatje

Met LOVOO als Tinder alternatief gebruikers ontvangen een flirt radar in real time. De app zoekt de verstelbare straal door andere gebruikers van de app. Zo kunt u zien wie er verblijft net in de omgeving.

Als je hebt ontdekt met de radar een interessant persoon, kan de flirt-chat-direct aan de slag. Terwijl toch de Duitse Dating App en de "Hot-or-Not" spel, hier een hit is geen voorwaarde voor het leggen van contacten. Iedereen kan worden geschreven.

LOVOO Credit brengen extra functies

Hoewel LOVOO is gratis, maar ook extra functies via Credit kan worden ontgrendeld. De virtuele valuta kan zowel echt geld te verwerven, zoals ook te verzamelen over het gebruik van de app. Zo krijg je bijvoorbeeld voor de dagelijkse login vijf credits.

Met de credits speciale kussen kan worden verzonden, ontgrendelen avatars, of uw eigen bericht wordt gemarkeerd in de mailbox. Men moet echter met name dit vaker, als zij kwamen om in overvolle mailboxen zonder dit betalingssysteem.

map
Adblock
detector