De datering platform kan gebruikt worden op de weg op de PC of via de app. Jammer dat als men met hem Join LOVOO wilt, maar er gebeurt niets. hier leren wat je kunt doen om weiterzuflirten.

LOVOO heeft nu ongeveer 13 miljoen leden. Wat opvalt tussen de gebruiker en een enorm scala aan potentiële partners is slechts een kleine login. U kunt zich aanmelden bij de smartphone zowel de PC na het downloaden van de app LOVOO.

Join LOVOO

Meld u aan bij LOVOO: Verschillende opties van de registratie

Zoals reeds vermeld, kunnen gebruikers zich registreren via de online aanwezigheid op LOVOO en te ondertekenen, of via de app. De eerste registratie kan worden gedaan via Facebook, Twitter of uw eigen Google-account. Iedereen die zich zorgen maakt met de Facebook-applicatie uit ervaring heeft, zal direct worden opgehaald van LOVOO. De service garandeert dat er geen berichten uit zonder de toestemming van de gebruiker om de Chronicle uitgevoerd. maar u kunt ook investeren in de traditionele manier op naam, e-mailadres en wachtwoord voor een account. Het platform stelt een aantal aanvullende gegevens uit als geboortedatum en woonplaats.

Problemen met de toepassing: Oorzaken

Als je niet kunt aanmelden bij LOVOO dat heel verschillende redenen kan hebben. Het is belangrijk om in de eerste plaats om uit te vinden of de fout ligt, of in een zelf als er problemen aan de zijde LOVOOs.Daarom moet men eerst rekening houden met de volgende zaken:

LOVOO uw wachtwoord

  • verkeerd wachtwoordEen van de meest voorkomende redenen indien de aanvraag mislukt, een onjuist wachtwoord. In dit geval is de gebruiker eenvoudig klikt op de optie wachtwoord en ontvangt een e-mail, de mogelijkheid om het wachtwoord te resetten.
  • Inloggen variant. Gezien het grote aantal diensten, applicaties en toepassingen, het is echt geen wonder dat men ook vergeet tijden, zoals we eigenlijk hebben geregistreerd bij LOVOO. Via Facebook, Twitter? Gewoon door het spelen van alle varianten - mei lost dus het probleem in de lucht.
  • App registratie: Voor login problemen met de app, de fout is waarschijnlijk in de app. Onder bepaalde omstandigheden, helpt hier slechts één keer om de cache van de app wissen of de app afstand van uw telefoon en opnieuw te installeren. Maak je geen zorgen: zijn bewaard persoonsgegevens.
  • Hulp zoeken OndersteuningHeeft geen van de opties maakt het inloggen, kunt u ook contact opnemen met de ondersteuning van de dienst.

Log in problemen: oorzaken in LOVOO

Zijn typische bronnen van fouten, zoals een eigen Vergesslich- en onhandigheid uitgesloten, kan de fout ook bij de dating platform. Als de dienst heeft, bijvoorbeeld, server problemen, het is een gemeenschappelijk probleem, dat wil zeggen, veel gebruikers kunnen dan niet inloggen LOVOO.

LOVOO log incidenten

Of je vraagt ​​in dit geval, rum of vrienden die je de incidenten te controleren op deze pagina. Hier, als er problemen zijn gevonden, kan het soms tot 24 uur totdat ze zijn opgelost.

In het verleden LOVOO had ook te kampen met aanvallen van hackers. Omdat de mogelijkheid van toepassing werd ook tijdelijk verlamd.