Lovoo niet? Er is een doos!

Lovoo niet gaan meer, ook al is het op dit moment spannend was? Met deze oplossingen kan het probleem snel en eenvoudig worden opgelost, en verder rechtstreeks flirtte. meer informatie hier!

Of men maakt gebruik van het sociale netwerk in de browser of door het downloaden van de app LOVOO mobiel op uw smartphone of tablet, en de populaire Flirt geweigerd tool. Geen wonder, nu meer dan 30 miljoen mensen gebruik maken van de portal om nieuwe mensen te ontmoeten. Vooral een soort Flirt radar heeft zijn vruchten afgeworpen: Met dit programma kunnen andere gebruikers in de directe nabijheid worden weergegeven en geschreven op basis van hun eigen locatie. Het gebruik van de basisfuncties is hier gratis, speciale functies, moet echter in de zak begrepen. Hoe vervelend het wanneer de toepassing niet zal werken is.

Lovoo niet? Daarna volg je de volgende stappen:

In de eerste plaats kan het zijn dat Lovoo zelf heeft technische problemen. In dat geval kunt u deze link. allestörungen de site documenteert alle technische problemen en storingen. hier als veel berichten hebben in de afgelopen tijd is opgenomen, je moet wachten voor beter of slechter, omdat dan de fout ligt bij de leverancier. Er zijn geen incidenten gemeld, maar Lovoo gaat niet, moet u de volgende trucs proberen:

  • De smartphone of tablet moet worden hernieuwd.
  • Zelfs de internetverbinding van het apparaat kan de oorzaak zijn van de problemen en moeten worden gecontroleerd. (Wanneer de vliegmodus actief? Waren de mobiele data uitgeschakeld? Geïnfecteerde u rechtstreeks naar een dode plek?)
  • Daarnaast is een verouderde versie van de app is vaak een bron van fouten. Hier helpt het om een ​​update van de app uit te voeren en brengen de toepassing op de datum.
  • Zo nu en dan de cache moeten worden onderwezen. Wie weet niet precies hoe dit werkt, moet toegang tot hulpmiddelen voor onze gratis Cleaning.
  • Als al het andere faalt, moet de app worden verwijderd en opnieuw gespeeld op het apparaat.

Inloggen werkt niet

Lovoo zal niet werken omdat gebruikersnaam of wachtwoord niet worden herkend? Dan is het probleem kan worden opgelost als:

  • opnieuw in te voeren data, soms een typo is verantwoordelijk voor een mislukte login.
  • Je moet alleen het e-mailadres waarmee is geregistreerd gebruiken.
  • In een vergeten wachtwoord nieuw blik op de "Wachtwoord vergeten" of "Reset wachtwoord"Button zijn ingesteld.
  • Als de e-mail niet wordt gevonden om een ​​nieuw wachtwoord in de inbox te stellen, moet spammap worden gecontroleerd.

Deze tips hebben niet geholpen?

Als de service Flirten zijn hulp Cupido weigeren nog steeds, alleen de ondersteuning helpt. Dit moet echter schriftelijk worden, en inderdaad hier gecontacteerd. Bovendien moet het type, het onderwerp, het geregistreerde e-mailadres en de bestaande problemen worden gegeven te gebruiken. Daarnaast kunnen andere bestanden worden toegevoegd aan de bestaande probleem te verduidelijken door middel van het contact formulier. Nu moet je een kleine pauze te nemen en flirten wachten tot de steun die de fout heeft gevonden.

Lovoo niet gaanLovoo niet? In het ergste geval moet de steun worden gecontacteerd.

map