Lords Mobile Cheats opduiken als paddestoelen uit de grond en de belofte diamanten in de stijl van de Jubilee Mine. LET OP! Hier dreigt malware! Met deze tips, jezelf veilig spelen je naar de top!

Kort na het downloaden van de Lords mobiele app, moeten de spelers te dienen met populaire Free2Play beperkingen of geld te nemen in de hand om wat impuls te geven met in-app aankopen aan het spel. Niets lijkt zo meer verleidelijk dan te harken met Lords Mobile Cheats gratis diamanten. Maar achter de cheats loze beloften - op zijn best; omdat in het ergste loer schadelijke goederen of phishing van gebruikersgegevens. Dus: Blijf weg van Lords Mobile Hack!

Lords Mobile CheatsBlijf weg van Lords Mobile Cheats! (Foto: IGG.COM/Redaktion)

In plaats van Lords Mobile Cheats met deze zes tips punten:

  1. Taler punten investeren slim! Vooral in het begin je moet investeren zo veel punten in Taler tempo van de bouw en onderzoek. Voedsel kan in eerste instantie terug worden gehuurd, wat belangrijk is alleen met een groter leger.
  2. lid worden van een gilde! Lords Mobile is een klassieke multiplayer en in zulke is er niets natuurlijker dan om bondgenoten te zoeken. En dat kan worden gevonden in de gilden. Naast de krachtige ondersteuning er is een tijd bonus in het bouwen of verbeteren van gebouwen of voor het onderzoek van gildeleden. Wie helpt ook andere spelers, krijgt als beloning gilde munten die u kunt opnieuw te investeren in het gilde winkel.
  3. Heroes trappen te beklimmen! Helden zijn de bevelhebbers van het leger, ze helpen het leger met hun vaardigheden op het slagveld. Daarom moet de held stappen snel afgerond en nieuwe helden worden verzameld. Heroes maken de weg vrij voor een sterkere en grotere leger.
  4. Heroes perfect! De vaardigheden en uitrusting van elke held moet altijd worden verbeterd. Dus snel swing de hamer en het smeden apparatuur!
  5. bouwen herenhuizen! Wie zal er meer woningen te bouwen, profiterend van een hogere Truppenbaugeschwindigkeit. Elk gebouw van hetzelfde type verhoogt het aantal middelen en bonussen.
  6. VIP spelers! VIP kan een aantal voordelen voordeel te maken: kortere bouwtijden, meer middelen, sneller reizen of automatische gevechten in de heldhaftige stappen. Deze VIP-punten moeten worden verzameld door de dagelijkse log in. Bovendien kunnen de punten te verzamelen door middel van quests en evenementen.

Lords Mobile Hack HeroesHeroes moet optimaal worden opgeleid en -gerüstet. (Screenshot: IGG.COM/Redaktion)

Indien de vrije en legale edelstenen

Zelfs als de makers van het spel, natuurlijk, willen meer spelers te kopen van de edelstenen in de winkel, een paar gratis opties zijn er toch - en doen dat zonder Lords Mobile bedriegt. Dus, spelers edelstenen wanneer ze een guild of deelnemen aan evenementen. Secret dozen of gilde schatten herbergen soms een beetje mousserende premium valuta. Zelfs spelers die hun account te koppelen kan een paar clunkers romen. Wie is zuinig, kan de pareltjes in de schatkamer en het innen van rente storten. Als een andere bron van inkomsten blijkt ook om de corresponderende spel Facebook-pagina. Hier en bij andere speciale evenementen is het altijd de moeite waard om je ogen open te houden.