te gebruiken met de telefoon SoundCloud offline: Hoe werkt het?

De online muziekdienst is enorm populair. Echter, veel gebruikers niet de mogelijkheid om nummers van SoundCloud offline spelen op de telefoon. Ontdek hier hoe te beheren om het te doen.

Gelanceerd in augustus 2007, SoundCloud project voorziet muzikanten een platform dat eenvoudige vervanging van hun opnames maakt en tegelijkertijd fungeert als reclame en samenwerking ruimte. In aanvulling op de online aanwezigheid De gebruiker kan ook de SoundCloud app te downloaden, te gebruiken om muziek op de telefoon te luisteren. Ondanks de grote populariteit van de fans moet één ding te bekritiseren: het ontbreken van de mogelijkheid om nummers en afspeellijsten offline spelen.

SoundCloud offlinete gebruiken met de telefoon SoundCloud offline: Hoe het werkt! (Screenshot: Sound Cloud Limited / Redactie)

SoundCloud offline gebruik: alleen via een omweg

Gebruikers die beschikken over een SoundCloud-account en gebruik maken van de app zal hebben om snel te vinden dat het aan de dienst van één ding ontbreekt: een offline afspeelfunctie. In de huidige situatie is er geen manier om nummers en afspeellijsten offline spelen. De functie bestond in de app een keer, maar werd verwijderd met een update. De in-house blog vertellen werknemers dat in de toekomst een offline sync functie die moet worden geïntegreerd - wanneer dat zal zijn, maar niemand weet. Tot die tijd heeft dan ook om alternatieven te overwegen, ten slotte, de online muziek verbruik heeft verschillende enge op datavolume.

Opties voor offline muziek van SoundCloud

Een voor de hand liggende is zo lang alleen maar om de dienst te veranderen. Voor veel, maar dat is geen optie, want het aanbod is heel bijzonder al en muzikanten zijn echt goede handen. Daarom moet men een aantal omwegen om te weten om te helpen. We hebben een aantal oplossingen om muziek via SoundCloud offline, op voorwaarde om te luisteren.

gebruik maken van de oude versie van de SoundCloud app

Zoals reeds vermeld, was er zelfs een functie die offline muziek afspelen, die vervolgens werd verwijderd toegestaan. Dit is waar de eerste benadering: de gebruiker eenvoudig een eerdere versie grijpt.

Bij de functie komt tot de zogenaamde muziek caching, die automatisch beveiligde muziek en klaar gemaakt voor het afspelen. De gebruiker heeft geen muziek actief besparen op zijn smartphone. Dus u ze terug te brengen:

  • Eerst wordt de huidige versie van de app verwijderd. Dit kan worden bereikt in de instellingen via de App Manager.
  • Dan is de gebruiker van de APK downloadt een oudere versie (02.15.02) op de PC en ze vervolgens te kopiëren naar de SD-kaart van je smartphone.
  • Als dit niet hebt gedaan, nu de optie moet worden geselecteerd Laat onbekende bronnen op het mobiele apparaat onder Instellingen en beveiliging.
  • Dan is de APK kijken in de file manager en de app te installeren.

Nu is de muziek caching functie moet terug zijn op welke nummers op SoundCloud offline kunt spelen.

Extra apps voor offline luisteren

Een andere variant is om toegang te krijgen zonder internetverbinding aan nummers, is het gebruik van extra toepassingen. Zo zijn er een aantal, speciaal bestemd voor SoundCloud gebruikers, apps en programma's die offline afspelen mogelijk te maken. Sommigen van hen zijn hier:

  • (1) My Cloud PlayerDe app maakt het mogelijk de ene kant naar tracks en ook caching van nummers te downloaden. zodat beide functies maken het mogelijk offline afspelen van SoundCloud.

SoundCloud offline My Cloud Player(Screenshot: Sound Cloud Limited / Redactie)

  • (2) SoundCloud Downloader ProNa het downloaden van de app, de gebruiker logt in met zijn Soundcloud-account en dan kunt u gemakkelijk nummers van de muziekservice te downloaden.

  • (3) Musicify: Ook deze app kunnen offline opslag van SoundCloud songs. De app is net uit voor iOS, maar op dit moment niet te vinden in de winkel.

map
Adblock
detector