Boot Manager Freeware voor meerdere besturingssystemen 2023

Boot Manager Freeware voor meerdere besturingssystemen

Veel gebruikers hebben de voordelen van Linux en de open-source besturingssysteem in parallel geïnstalleerd met Windows herkend. Een uitdaging in dit geval is de boot manager, die het begin van de besturingssystemen regelt.

Boot Manager – Lord of the Operating Systems

Een boot manager is de intermediair tussen de BIOS en het besturingssysteem (s). Het begint al voordat het besturingssysteem en kan de gebruiker kiezen of hij wil beginnen als Windows, Linux of MacOS. De boot manager is dan ook altijd in de vraag, als er meer dan één besturingssysteem is geïnstalleerd. Echter, de installatie en configuratie van de bootmanager is ingewikkeld. Hoewel Windows 7 brengt een geïntegreerde boot manager, maar met de configuratie vereist diepere kennis. De geleverde van andere besturingssystemen boot manager vaak niet naar behoren werken omdat ze geïnstalleerd "Concurrerende besturingssystemen" alleen rekening onvoldoende. Dus moet er een oplossing. Dit bereikt de PC in de vorm van externe boot manager. Ze moeten zich laten leiden door hun gebruiksgemak vooral voor beginners die anders door een "verbrijzeld" Boot manager kan veel schade aanrichten.

EasyBCD – Gemakkelijk te gebruiken bootmanager

Ze zijn een besturingssysteem ventilator en willen meerdere Windows-versies te installeren in parallel en indien nodig soms Ubuntu of BSD? In dit geval is EasyBCD is een kijkje waard. De freeware maakt parallelschakeling van meerdere besturingssystemen wind. Het kan worden gebracht in aanvulling op besturingssystemen van de normale harde schijf en die van USB en netwerk. Boot manager items naar een paar klikken hernoemen, u verbergt ook de menu EasyBCD. Zeer nuttig is de back-upfunctie: Voordat u veranderen zorgt zo zijn oude boot manager configuratie. EasyBCD_1 EasyBCD

Alternatieve opstart Manager voor experts

Plop Boot ManagerMeer rustiek is de Plop Boot Manager dus. De gratis boot specialist zal worden geïnstalleerd op de voorkant van de harde schijf en beheren van alle geïnstalleerde besturingssystemen. Individuele partities te verbergen, zodat gebruikers niet eens merken dat andere besturingssystemen zijn geïnstalleerd. In aanvulling op de besturingssystemen bewerken in de gratis tool uit en de Master Boot Record (MBR). Toch moet deze functie alleen worden gebruikt met de grootst mogelijke voorzichtigheid. Een gebroken MBR voorkomt dat het besturingssysteem opstart mei.

Live CD – Het alternatief voor de Boot Manager

Deze boot managers u bereid bent voor de installatie van meerdere besturingssystemen. Maar is een permanente installatie op alle noodzakelijk? Duidelijk niet, zoals blijkt uit slimme live-cd’s. Deze besturingssystemen opstarten direct vanaf CD en geen installatie nodig – perfect voor experimenten. volgende BSDAnywhere en Knoppix ook beginnen Polippix direct vanaf CD / DVD. Zulke live-besturingssystemen zijn ook ideaal voor data recovery en het verwijderen van virussen:

  • Ridder op het witte paard: Free Boot CD Download
map