inloggen op Pinterest - Zo eenvoudig is dat

inloggen op Pinterest – Zo eenvoudig is dat

Zal je kijkt naar de foto en video-community Join Pinterest, het vereist slechts een paar stappen en de mooiste foto’s kunt delen met de wereld. Lees hier hoe behendig aanmeldt!

Printerest werkt als een digitaal schoolbord, het verzamelen van de gebruiker de mooiste beelden en ideeën van andere gebruikers – of inspireren door hun eigen pennen mensen. Voor iedereen die meer wil weten dan 50 miljard pennen te ontdekken, zijn er de vrije Printerest app te downloaden.

Join Pinterest

Join behendig op Pinterest

Of is gemakkelijk op uw telefoon of computer, de toepassing na het registreren met het gereedschap. Printerest biedt de mogelijkheid om in te loggen via Facebook, Twitter, Google of e-mail. Om dit te doen klikt u op het punt Log verstoppen tussen de opties voor registratie. Afhankelijk van om welk account je hebt geregistreerd, zult u de bijbehorende variant van de resulterende dialoogvenster voor de toepassing te selecteren. Men is momenteel aangemeld bij het apparaat dat wordt gebruikt in één van de genoemde toepassingen, is een klik en u zich hebt aangemeld. In het andere geval moet het wachtwoord alleen te worden aangevuld en te klikken op de knop Aanmelden.

Aandelenregister varianten

wachtwoord vergeten

In de talrijke toepassingen, programma’s, hulpmiddelen en apps die nodig is voor de registratie, kan wel eens het een en ander wachtwoord vergeet. Op Pinterest is niet het einde. resetten door te klikken op wachtwoord en het invoeren van het e-mailadres is het oude wachtwoord verwijderd. Om een ​​nieuw wachtwoord in te stellen, klikt u op de link in de e-mail bericht. Echter, opties om veiligheidsredenen voorkomen dat de bepaling van de wachtwoorden die recent werden gebruikt. In geval van nood is een aanvulling op de oude naar een paar speciale tekens – het zo zou aanwezig zijn in een wachtwoord te zijn. Zodra het wachtwoord gereset, past de nieuwe op alle apparaten waarop het gereedschap wordt gebruikt.

E-mail wordt niet herkend

Als u zich wilt aanmelden via e-mail op Pinterest en het adres niet wordt herkend, zijn er de volgende opties om het probleem op te lossen: Als de account met Facebook of Twitter is aangesloten, kunt u eenvoudig inloggen op deze toepassingen. Je moet niet via deze kanalen op Pinterest zich hebben geregistreerd, moet men tegen wil en dank te proberen alle mogelijke e-mailadressen en verzoeken het wachtwoord reset voor elk. Dat is een beetje zinloos, maar bijna altijd leidt tot succes. In de meeste gevallen is het gewoon een typefout bij het invoeren van het e-mailadres of wachtwoord, dat voorkomt dat u kunt inloggen op Pinterest.

map