Welke Flash Player instellingen kunnen worden gewijzigd?

de Flash Player Settings hebben een grote impact op de kwaliteit van de output geanimeerde content. Ontdek hier hoe ze te veranderen! Wie geanimeerde of op het internet bezochte interactieve pagina's, komt tot een Adobe Flash Player Download nauwelijks rond. De speler bindt als een plugin in de browser, continu loopt met en zorgt voor een soepele weergave van alle SWF of FLV-inhoud.

Wanneer de Flash Player-instellingen, zie je?

De personeelsmanager van de speler is niet gemakkelijk te vinden, vooral voor onervaren gebruikers. Er fundamentele parameters van het gereedschap set, met inbegrip van de beveiligingsinstellingen, global beveiligingsinstellingen en geheugen instellingen voor de site. Tot versie 2.10 werden alle veranderingen in de online Settings Manager gemaakt. Dit is hier en kan nog steeds worden gebruikt door gebruikers van oudere spelers. Als u problemen ondervindt bij het afspelen van webinhoud naar de personeelsmanager de rechter muisknop kan worden genoemd. Er kan verandert de instelling direct worden gemaakt. Dit is echter niet altijd mogelijk als de plug-in de grenzen van haar capaciteit heeft bereikt.

Flash Player SettingsFlash Player-instellingen: het optimaliseren van de afdrukkwaliteit geanimeerde inhoud

Instellen van opties in de webbrowser

Als de Flash Player opgeroepen instellingen via de web-browser kan een aantal parameters worden veranderd, direct gerelateerd aan de kwaliteit van de output worden gecombineerd. Het eerste tabblad hardware acceleratie kan worden in- of uitgeschakeld. Dit kan, afhankelijk van de videobron, bijdragen aan de springerige afspelen van video. Over de veiligheid van bezochte webpagina om toegang tot de camera en microfoon kan worden toegestaan ​​of geweigerd. De echo-onderdrukking en integratie sterkte evenals de camera-instellingen worden beheerd via aparte tabbladen. De instellingen voor de plaatselijke winkel aan te geven hoeveel ruimte voor tijdelijke opslag van gegevens op de computer kan worden gebruikt. Hoewel bijzonder hoog Flash Player instellingen van middelen op dat punt, maar vaak voorkomen dat vervelend laden pauzes in streaming video.

Calling Local Settings Manager voor Adobe Flash Player

De bovenstaande procedures vereisen zowel een werkende internetverbinding en een geactiveerde Player. Hier, deze voorwaarden niet absoluut noodzakelijk om de instellingen van Adobe Player veranderen. De lokale personeelswerving manager kan Windows in het Configuratiescherm worden genoemd. Als u de Flash Player niet kunt vinden, kan de weergave-indeling weer te geven: categorie set. Dit kan worden veranderd symbolen. Of men kiest voor groot of klein, het symbool van de speler is zichtbaar in alle gevallen. Met dubbele klik op de Settings Manager kan worden geopend.

navigatie Flash Player Settings

De optische en navigatiestructuur van de lokale manager is anders dan de versie van de browser, maar hier alles wat je wilt Flash Player kan maken en instellingen te wijzigen.

map