Is er een Flash Player alternatief?

Is er een Flash Player alternatief?

Zoeken naar herhaaldelijk opkomende kwetsbaarheden gebruikers na een Flash Player Alternative. Veel browsers gebruiken markeren plug-ins, maar er zijn goede alternatieven voor het afspelen?

De juiste Flash Player alternatief voor de browser

Momenteel zijn er geen programma’s voor Windows, die een echt alternatief voor Adobe Flash Player Download vertegenwoordigen. De uitgebreide software van Adobe bindt als een plug-in browser en toont alle Flash-inhoud van websites.

Naast de video’s in FLV-formaat bevat de vector-gebaseerde Shockwave Flash, die wordt gebruikt voor vele bewegende inhoud zoals browser games of interactieve graphics.

Ondertussen, altijd op websites van HTML5 om de notoir unisicheren Player van Adobe te omzeilen. Niettemin, de gebruikers van Windows-computers Flash-inhoud in de browser kan alleen open met de speler van Adobe.

Gebruikers van Mac-computers hebben meer geluk: U kunt Elmedia speler, die zich integreert als een multimedia en Flash Player in de browser en dus is een echte Adobe Flash Player alternatief.

Start Flash Player veilig in zandbak

Voor degenen die een beroep doen op de presentatie van de Flash-inhoud in de browser, maar is zeer bezorgd omdat de gapende gaten in de beveiliging kunt gebruiken voor uw eigen veiligheid een zandbak programma. Dit type software creëert een virtuele machine. Dit zijn de werkelijke computer afzonderlijke gebieden met verschillende besturingssystemen. In de browser met Adobe plug-in kan veilig worden geïnstalleerd en geopend.

Flash Player Alternative

Offline alternatief voor Adobe Flash Player

Het probleem van het weergeven van Flash-content is niet beperkt tot de inhoud op het internet. gedownloade video portals films worden vaak opgeslagen in het flash-video-formaat. Vector graphics worden vaak gemaakt, juist vanwege de verspreiding van bekende spelers als SWF-bestanden. In tegenstelling tot het spelen browser inhoud aan gebruikers niet hoeven te rekenen op Adobe voor offline presentatie van bestanden en kunnen vaak terugvallen op een waargebeurd Adobe Flash Player alternatief.

  Flash create and edit movies for free

Vele Flash Player in de downloadsectie

Lokaal opgeslagen Flash-video en SWF-bestanden kunnen worden afgespeeld op een verscheidenheid aan video-spelers zonder de noodzaak voor de omweg via de browser en Adobe Flash Player moet worden gegaan.

Veel spelers komen gemakkelijk met populaire FLV en SWF-bestanden duidelijk en ook 3D content juist is.

converteren file format converter

Degenen die willen niet alleen maar toekijken Flash-inhoud, maar ook verzenden of post online kan formats met behulp van video-converters te zetten en zo ervoor te zorgen dat andere gebruikers de inhoud zonder de Flash Player van Adobe op kunt bekijken.

Natalia P.

Sluiten van Natalia P.

Een echt alternatief voor Adobe Flash Player, is er nog niet, maar gebruikers kunnen een verscheidenheid aan andere programma’s gebruiken, het omzeilen van het onveilige plug-in.

map