Welke versie van Flash Player is geïnstalleerd?

In herhaalde opkomende kwetsbaarheden van de plugin van Adobe is geen Flash Player versie beïnvloed. Gebruikers kunnen gemakkelijk vinden het versienummer van uw speler.

Zo kunt u zien welke versie van Flash Player

Wie wil weten het versienummer van de geïnstalleerde programma door de Adobe Flash Player Download is niet zo gemakkelijk te vinden. De software is eenvoudig te integreren weer in de gebruikte browser en automatisch de geanimeerde Flash-inhoud.

Flash Player versie

Door deze naadloze inbrengen gebruikers niet de meeste merken wanneer de speler wordt gebruikt. Vooral bij de steeds terugkerende kwetsbaarheden die zich voordoen in sommige gevallen slechts in incidentele speler versies, gebruikers willen het versienummer van uw plug-ins te leren kennen. Zelfs gebruikers die automatische updates hebt uitgeschakeld als de stekker er regelmatig te controleren op actualiteit.

Een gebruiker hoeft niet de speler. Iedereen die wil Flash Player instellingen te wijzigen of uit te vinden het versienummer, vaak tevergeefs in het Configuratiescherm.

De instellingen en alle informatie over de Flash Player zijn toegankelijk via de browser en kan offline worden bekeken.

leren Adobe Flash Player versie in de browser

De eenvoudigste manier kunnen gebruikers hun Flash Player-versie te ervaren door te gaan naar de website van Adobe. Hier, de provider automatisch controleert of de computer speler en geeft de vastgestelde tijd versienummer.

Daarnaast is er een overzicht van de nieuwste versies voor alle besturingssystemen verschijnen. Dus kan bepalen of alleen de laatste versie van Adobe Flash Player geïnstalleerd of als er een update onmiddellijk nodig is.

Flash Player-versie online

welke versie van Flash Player offline

Hoewel de hierboven beschreven oplossing een internetverbinding vereist, kan het versienummer van Flash Player ook vastbesloten offline zijn. Hiervoor moet de browser worden geopend en de plug-in menu te noemen. Hier, de aanpak van de browser afhankelijk.

Het roepen van Mozilla Firefox Flash Player Informatie

Als u reist met de Mozilla Firefox browser, kan de informatie gemakkelijk het menu-item Add-ons bekijken. Daar wordt de keuze gemaakt en plugins reeds alles inbegrepen in de browser-programma's worden weergegeven met de bijbehorende versienummer in een verzameling.

Attentie: In Firefox verschijnt de Adobe plug-in onder de naam Shockwave Flash.

Flash Player-versie Firefox

Voor Flash Player in Google Chrome

Wie maakt gebruik van de browser van Google krijgt de multimedia speler automatisch opgenomen en hoeven niet te installeren. Ook zijn alle updates op de achtergrond gedownload.

De nieuwste versie van Flash Player kan in Chrome worden bekeken door chrome: in de adresbalk // plugins / ingevoerd. Hier kan de uitbreiding gemakkelijk worden uitgeschakeld. Meer informatie over de geïnstalleerde speler wordt gebruikt om een ​​plusteken te tonen en selecteer Details.

Flash Player-versie Chrome

map