Wie zijn Verwijder Knuddels Account wil, want hij heeft geen zin om te chatten en flirten netwerk leert hieronder, want het is zijn Knuddels Nick release. verwijdert u de Knuddels helaas niet zo gemakkelijk. We laten zien hoe het werkt en wat de gebruiker zou moeten gehoorzamen. Meer over dit hieronder!

Knuddels Account verwijderen: Dus je de chat community te verlaten permanent!

Na het downloaden van de app Knuddels meeste gebruikers zijn enthousiast over de chat en flirt gemeenschap die vooral aanspreekt tieners en jonge volwassenen. Het bestaat sinds 1999 online service biedt mensen 14 jaar en ouder de gelegenheid om nieuwe vrienden te ontmoeten online op een ongecompliceerde manier. Echter, zoveel maakt het geen goede ervaring of heeft geen zin om virtuele contacten en meestal vrij oppervlakkig online chat. Daarom is het zinvol dan om hun eigen Knuddels account verwijderen. Maar hoe is dit snel en gemakkelijk te ontdoen van?

Helaas is er geen profiel delete knop

Zoals zo vaak met gelijkaardige online diensten van de applicatie werkt snel en gemakkelijk uit te schrijven, is echter moeilijker en duurt veel langer. Helaas is men op zoek naar een "verwijderen profiel"Button tevergeefs. Wie wil zijn Nick lessen bij eBay, en niet meer in staat zijn om zijn profiel te vinden, zijn mogelijk niet ingelogd met zijn bijnaam om veiligheidsredenen ten minste twee maanden in een tijd, volgens eBay, gebruiksvoorwaarden voordat het kan worden permanent verwijderd. Als de nieuwste log data meer dan twee maanden terug, stuur dan een e-mailbericht naar de Knuddels steun en het adres [email protected] om de verwijdering uit te voeren. Het is belangrijk dat je e-mail adres exact overeenkomt met dat wat is geregistreerd bij de betreffende bijnaam.

Verwijder Knuddels AccountWie wil de Knuddels rekening zal een stap-voor-stap instructies te ontvangen om te verwijderen.

Verwijder twee maanden van inactiviteit als een voorwaarde voor Knuddels

Het is ook mogelijk om de functie te verwijderen / deletemynick zijn eigen naam bijnaam. De ingang leidt het schrappen van uw eigen account in de weg.Een venster toont de exacte datum van de annulering. Ook hier, men moet worden gevolgd voor twee maanden niet inloggen op de chat-, anders wordt de verwijdering geannuleerd. Het Knuddels systeem automatisch geëlimineerd Nick verwijderen. Volgens de informatie wil de provider de toegang door onbevoegden te voorkomen en daarmee te voorkomen dat misbruik door de gebruiker niet actief is gedurende ten minste twee maanden en is toegestaan ​​om de Knuddels pas na deze periode worden verwijderd.

Verwijder e-mail notificatie na Knuddels Account

Na deze twee maanden van eBay, zullen de gebruikers een melding via e-mail die de Knuddels Account verwijderen is gelukt. Echter, dit werkt alleen als je niet een van de zogenaamde ereleden. Wie neemt deze status kan zijn Knuddels rekening niet worden verwijderd. Als er problemen zijn met de delete Knuddels rekening zijn en Nick aanhoudt na twee maanden moet de Knuddels contact gebruiker op met de klantenservice van flirt portal.