Knuddels Inloggen werkt niet? Hier is een doos!

Knuddels Inloggen werkt niet? Hier is een doos!

Wie ben Knuddels Inloggen faalt, kan het probleem verdwijnen ze snel. We onthullen stap voor stap hoe u dit moet doen. Hier worden alle oplossingen voor de toekomst en beginnen met chatten!

Of men maakt gebruik van het praatje in de browser of door het downloaden van de Knuddels app op de smartphone of tablet: Van tijd tot tijd zijn er problemen met de applicatie. We hebben alle oplossingen voor de online portal weer te gebruiken zonder beperkingen.

Knuddels is nu een van de meest populaire chats in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Registratie en het gebruik is gratis, en het publiek omvat bijna alle leeftijdsgroepen. Het is echter vooral de jongeren die de portal gebruiken om ideeën uit te wisselen, te flirten of het vinden van nieuwe vrienden. Met bijna twee miljoen geregistreerde gebruikers aan eBay, is de grootste Duitse chat-gemeenschap.

Knuddels loggen: Java inschakelen

De Knuddels aanmelding mislukt meestal om de instellingen voor Java. Ofwel gebruikers Java uitgeschakeld of gebruik maken van de Chrome-browser, die volledig geëlimineerd als gevolg van de programmeertaal Java in verband met de veiligheidsrisico’s. Probleem kan worden aangepakt ofwel de reactivering van Java in de browserinstellingen of over te schakelen naar Firefox, Internet Explorer of een andere Chrome alternatief.

Knuddels InloggenAls de Knuddels login niet werkt, is het meestal te wijten aan Java.

Dus gewoon Schakel Java

Java kunnen (andere dan Chrome) worden ingebed gemakkelijk in de meeste browsers. Volg gewoon deze link en download de nieuwste versie gratis en volg de stappen van de Installation Manager. Naar aanleiding van de browser kan opnieuw worden gestart en de site van eBay, worden genoemd. De aanvraag moet nu geen probleem zijn.

In plaats daarvan Chrome gebruik maken van de Windows App

Windows-gebruikers kunnen alternatief downloaden van de app voor Windows en ook om nieuwe mensen te leren kennen en chatten. Deze koppeling zal nemen om de software te downloaden. Om de installatie te starten, klikt u op het bestand KnuddelsStAooSetup.exe. Nu alleen de instructies moeten worden gevolgd en de verbinding kan direct chatten via app.

Knuddels Inloggen Windows appDegenen die willen browsers nciht kunnen proberen de Windows app Knuddels schakelen.

Wachtwoord vergeten? Gewoon vragen om een ​​nieuwe!

Soms is geen tijd of zin om zijn tijd verdaddeln op de chat site. Als u niet langer online zijn, kan men in tijden van diverse social media kanalen en online accounts ooit zijn wachtwoord vergeten. Geen probleem: Hier is gewoon een nieuw wachtwoord kan worden aangevraagd. Hiervoor de specificatie van de bijnamen gewoon nodig. In Anshcluss gebruikers krijgen een link naar de opgeslagen e-mailadres via welke het oude wachtwoord opnieuw in te stellen en een nieuwe kan worden ingesteld.

Knuddels inloggen nieuw wachtwoordWachtwoord vergeten? We konden een nieuwe te definiëren.

Als al het andere faalt: De Mini Chat

Als u niet bij het inloggen, ondanks alle voorgestelde oplossingen, de service biedt de chat-optie mini. Deze variant is een uitgeklede versie van eBay, waarmee je chatten en games kunnen gokken, maar niet alle opdrachten worden ondersteund. De pagina voor Mini chat hebben, bijvoorbeeld wanneer de pagina van eBay, in Chrome wordt genoemd. Met de geregistreerde gebruikersnaam en het wachtwoord dat is opgeslagen kunt u inloggen op de Slimversion het chatprogramma.

De volgende video erkäutert opnieuw de belangrijkste kenmerken van Knuddels:

map