YouTube leeftijdsbeperking bypass Download & Video

YouTube leeftijdsbeperking bypass Download & Video

De YouTube leeftijdsgrens deal – zelfs zonder registratie. Deze gids toont hoe het moet. Trick 17 toe te passen, bekijk alle video’s & Download! Bepaalde inhoud op de video portal YouTube zijn niet bedoeld voor de ogen van minderjarigen en worden ze daarom niet getoond. wie deze omzeilen YouTube leeftijdsbeperking wilt, kunt u een kleine truc toe te passen. Na het omzeilen van de sluis ook downloaden en converteren van de video is mogelijk. De juiste helper voor deze taken is de Free YouTube Download, die hier kan gratis worden gedownload.

omgaan zonder registratie YouTube leeftijdsbeperking

Ze geven je een YouTube-link verzonden en wil hem direct te bellen, maar ontvangt het bericht Deze video kan ongeschikt zijn voor sommige gebruikers. In dit geval YouTube registratie vereist om de basis van de geregistreerde gegevens te bepalen, of de gebruiker meerderjarig is. Maar als je gewoon geen toegang krijgt tot zijn account of wil omdat hij zijn werk computer afgezien, met vrienden of op een openbare computer naar YouTube surfen ofwel de video – of volg de onderstaande instructies. Dit brengt aan het licht trucs hoe gebruikers de YouTube leeftijdsbeperking kunnen omzeilen. Dit is vooral interessant voor gebruikers die willen een Google-account maken. omzeilen YouTube leeftijdsbeperking

krijgen wat YouTube-video is een leeftijdsbeperking

Om minderjarigen tegen inhoud die niet geschikt is voor hen te beschermen, heeft YouTube een aantal video’s voorzien van een leeftijdsgrens. Om te handelen in overeenstemming met de bescherming van minderjarigen en tevens te voldoen aan haar eigen richtsnoeren, de video portal controleerde de video’s die dagelijks worden gerapporteerd aan hen. Video’s die niet geschikt zijn voor minderjarigen, zijn onder meer:

  • Seksuele inhoud en naaktheid
  • Grof taalgebruik
  • Geweld, de verheerlijking van geweld en verontrustende beelden
  • Presentatie van gevaarlijke en schadelijke activiteiten

Dus de video slot wordt omzeild

In de volgende instructies wordt ervan uitgegaan dat het de gebruiker is vol Jahre die willen om deze beperking te omzeilen, omdat ze niet willen registreren bij YouTube of willen niet uit de huidige situatie of kan ondertekenen. Er is geen aanmoediging voor minderjarigen tot ongepaste inhoud op te halen! YouTube leeftijdsbeperking handle calls Stap 1: In de eerste plaats YouTube wordt geopend op het internet om de juiste video om de leeftijd barrière. Als de gebruiker niet is aangemeld, wordt het bericht dat er een registratie nodig is om de vereiste leeftijd te bevestigen. Stap 2: De truc om de leeftijd beperking te omzeilen heeft betrekking op de URL van de video. In de adresbalk van een URL is te vinden in de volgende vorm: https://www.youtube.com/watch?v=wsUQKw4ByVg. Kritische van het middelste gedeelte is te kijken? V =. Markeer dit deel in de adresbalk en te vervangen door v /. YouTube beperking bypass URL leeftijd Stap 3: de URL is verwerkt, de pagina moet nu opnieuw worden geladen. Hiervoor drukt u op F5 of klik op de ronde pijl naast de adresbalk. Nu is de inhoud van de video beschikbaar is. Stap 4: Wie wil downloaden en converteren deze video kan deze gewijzigde schakel in het venster Start van de Free YouTube Download programma op te nemen. De rest is de tool.

map