Geef vals telefoonnummer en ontvangen van SMS

Geef vals telefoonnummer en ontvangen van SMS

een Fake telefoonnummer Sun biedt verschillende voordelen. Omdat niet alle willen zijn persoonlijke reëel getal op te geven. Meer zullen wij u hier vertellen!

Fake telefoonnummerMet een vals telefoonnummer kunt u uw gegevens wijzigen en beschermt u tegen vervelende marketing activiteiten. Maar er zijn dingen om te overwegen (Foto: pixabay / Redactie)

Vilt elke app en elke online dienst vandaag vereist de specificatie van een gsm-nummer. Maar wat vraagt ​​app xy dit nummer al is het toch alleen maar er slechts een inlogcode sturen? Eerder loopt het risico te worden geïrriteerd door Fake of reclame gesprekken.

In dit geval is er de mogelijkheid om vals telefoonnummer dat u gewoon de betreffende SMS online kan ontvangen. Het enige wat je nodig hebt is een browser zoals Google Chrome te downloaden en een van de sites die wij u presenteren hieronder.

genereren vals telefoonnummer – nog steeds ontvangen van SMS

Er zijn een flink aantal pagina’s dat je publiek virtueel mobiele nummers in te zetten – gratis.

Het principe is vergelijkbaar met dat van wegwerp e-mailadressen – alleen is gezien het aantal, moet je op de proppen komen bij u niemand. Ga gewoon naar de zijkant van een dergelijke provider. Daar vindt u meestal één tot enkele nummers die je kunt gebruiken. U krijgt een antwoord krijgen dan in een soort chatvenster – maar in het openbaar. Zeg: Iedereen op het internet, die ook ligt net op de site kan het antwoord te lezen.

belangrijk: Om deze reden, moet je zo’n nep telefoonnummer nooit gebruiken voor belangrijke of gevoelige en persoonlijke redenen. Voor online bankieren, deze dienst is volledig ongeschikt. Ook WhatsApp of Instagram hebben uw werkelijke telefoonnummer, omdat ze te koppelen aan de app.

Heeft uw nummer, maar alleen voor een eenvoudige bevestiging via SMS, kunt u de diensten te gebruiken zonder enige problemen.

Vals telefoonnummer VoorbeeldEen voorbeeld van een tekst lijst met voorbeelden van hoe het niet moet: Veel gebruikers gebruiken het nummer van PayPal, WhatsApp of Instagram. Dat je dat niet moet doen. (Foto: sms-receive.net/Redaktion)

Gratis providers in een oogopslag

De meeste leveranciers onderhouden nummers klaar voor verschillende landen. Voor Duitsland is het meestal minstens één cijfer. Denk eraan: Als je logs je in een Duitse dienst, is een Duits nummer vaak nodig. Besteed aandacht aan de landcode.

  • receive-a-sms.com: Hier wordt u gepresenteerd nummers uit verschillende landen. Scroll naar beneden een beetje en je zal een Duits nummer te vinden. Om de SMS-ontvangst te openen klikt u op het nummer. Let op: nummer van de afzender wordt weergegeven!
  • sms-empfangen.com: Twee Duitse en een Oostenrijkse nummer dat u hebt op deze pagina om uit te kiezen. Sender nummers onleesbaar – zie je alleen het laatste nummer of de naam van een publieke zender.
  • receive-sms-online.info: Ook met deze provider, zijn er een of meer Duitse onder vele andere nummers. De afzender cijfers zijn grotendeels verduisterd.
  • sms-receive.net: Een Duitse nummer van een andere – ook deze dienst maakt ontvangen oproepen onherkenbaar.

Belangrijke informatie over privacy en Co.

Gesprekken kun je niet met een dergelijk nummer, overigens – alleen SMS te ontvangen. En dat, zoals we hierboven hebben uitgelegd, in het openbaar. Dat betekent: Elke SMS en dus eventuele bevestiging code of een wachtwoord dat u om u te laten, zijn openbaar. Zoals ik al zei, is het niet te gebruiken voor belangrijke of prive dingen!

Het SMS kan met een kleine vertraging. In de tussentijd kunt SMS al bekeken worden door andere gebruikers. U moet uw verzoek SMS daarom kan herkennen.

Zo nu en dan worden geblokkeerd dergelijke publieke telefoonnummers. Wees dus niet verbaasd zijn als er een aantal niet werkt – probeer een ander.

map