Chrome Bladwijzers exporteren, bereikt met slechts een paar klikken. Deze gids toont hoe het moet. Volg nu de stappen & Begin Export.
Het downloaden van Google Chrome is nu een van de meest populaire van de browser markt, omdat deze webpagina's laadt snel en wordt gekenmerkt door een groot aantal add-ons en extra functies. Bookmarks of bladwijzers ook toegepast met de browser tijdens het gebruik kan gemakkelijk worden geëxporteerd, zodat ze kunnen ook worden gebruikt in andere browsers. Natuurlijk kunnen ze zo eenvoudig te houden als een back-up. zijn export Chrome-bladwijzers, maar brengt ook andere voordelen waaraan geen gebruiker mag ontbreken.

Hoe kun je Chrome bladwijzers exporteren?

Als de export van bladwijzers in de Chrome-browser werkt, wordt beschreven in de volgende instructies. De bladwijzers kunnen worden geëxporteerd als deze collectie voor volgende re-import in een andere browser; Echter, indien nodig, een HTML-bestand kan worden gecreëerd. Export Chrome-bladwijzersZo makkelijk is het om Google Chrome-bladwijzers te exporteren! (Screenshot: Google / Redactie)

Vereisten om de browser te gebruiken

Aangezien dit in Chrome is een moderne internet browser, het vereist slechts een paar eisen. Beschikbare Google Chrome voor nieuwere versies van Windows (Windows XP 2), Mac (Mac OS X 10.6) en Linux (Ubuntu 12.04, Debian 7 openSUSE 12.2 of Fedore Linux 17). alle nieuwere versies van besturingssystemen worden hier aanbevolen. Om de browser om optimaal te werken, een Intel Pentium 4 of hoger is vereist. Daarnaast zijn ten minste 350 MB vrije ruimte op de harde schijf vereist en het is aan te bevelen zuinig 512 MB RAM. De browser is ook beschikbaar voor het mobiele besturingssysteem Android, dat nu op veel smartphones en tablets is geïnstalleerd.

Dus de bladwijzers kunnen worden geëxporteerd

De belangrijkste voorwaarde helemaal niet, met het oog op Chrome-bladwijzers te exporteren is gemaakt te hebben en die vooraf. Zonder bestaande bladwijzers geen export en dit kan plaatsvinden. Ervan uitgaande dat bladwijzers zijn gemaakt, gaat u als volgt te werk: 1&# 46; stap: Zodra de browser wordt gestart, kan de Chrome-menu openen vanuit de werkbalk door te klikken op het systeem. Deze is te vinden in de Chrome in de rechterbovenhoek van de werkbalk. Het wordt gekenmerkt door drie horizontale lijnen. Chrome Bookmarks Bladwijzers exporteren Manager(Screenshot: Google / Redactie)2&# 46; stap: In de opening drop-down menu, zal bookmark optie die moet worden geselecteerd verschijnen. 3&# 46; stap: Open nu de manager door te klikken op de social bookmarking sites. 4&# 46; stap: In de manager, is er de mogelijkheid organiseren; Door te klikken op dit veld om een ​​drop-down menu met verdere sub-items te openen. Chrome Bladwijzers exporteren Oranisieren(Screenshot: Google / Redactie)5&# 46; stap: Nu kan de optie worden gekozen export bladwijzers. De bladwijzers worden dan gegenereerd als een HTML-bestand dat kan worden gelezen door andere browsers.