de Verander Taal van Google Chrome is mogelijk met een paar klikken, maar de instellingen zijn enigszins verborgen. surfen nu in de juiste taal!

De browser op de Google Chrome te downloaden is nu een van de meest populaire browsers wereldwijd. Chroom gebruikers kunnen niet alleen snel navigeren door het netwerk, maar kan ook voorzien zijn van een aantal uitbreidingen. Om de populaire browser te gebruiken in zijn moedertaal, kan de taal voor Google Chrome wijzigen.

In Google Chrome wijzig de taal

De Chrome-browser kan worden gebruikt in meer dan honderd verschillende talen nu. Onder de talen zijn natuurlijk gebruikte talen zoals Engels, Duits en Frans, maar de browser gedomineerd door de aanvraag in het IJslands, Tamil of Zulu. Hoe precies kunt de taal in Google Chrome te wijzigen, legt deze tutorial.

Verander Taal van Google Chrome

Google Chrome rechts

Om Chrome op een Windows-, Mac- of Linux-computer, een aantal systeemvereisten installeren. Windows-gebruikers moeten Windows XP SP2 of hoger, Mac-gebruikers OS X 10.6 of hoger en Linux-gebruikers Fedora 17, Open SuSE 12.2 of Debian 7. Alle besturingssystemen vereisen ook een Intel 4 processor met 350 MB vrije ruimte op de harde schijf en 512 RAM.

Dus de taalinstellingen voor Google Chrome te worden veranderd

Als u Google Chrome voor het eerst installeert, wordt meestal gevraagd welke taal u de software hebt geïnstalleerd. Deze keuze kan worden gewijzigd op elk moment weer achteraf echter.

Ten eerste moet de Chrome-menu worden geopend. Nu is de optie wordt geklikt Instellingen, vervolgens geselecteerd in de geavanceerde instellingen van de dot talen. browser taal moet nu worden gewijzigd.

Instellingen voor Google Chrome taal navigatie

Als de Windows-versie van Chrome wordt gebruikt, moet de Taal- en invoerinstellingen eerst worden geopend. Het dialoogvenster Taal zal verschijnen. Nu kunt u de Google Chrome taal door de juiste selectie te wijzigen.

Elke taal, echter niet voorkomen in de standaardlijst; dan moet je op Toevoegen. Zodra de taal is geïnstalleerd, kunt u uitzicht geselecteerd in de browser Chrome in deze taal.

Google Chrome toevoegen Taal wijzigen

Change Mac-gebruikers de taal simpelweg door het instellen van de taal en tekst. In Linux, moet het systeem taalondersteuning worden geverifieerd.