Verander Twitter naam - Zo eenvoudig is dat! 2023

Verander Twitter naam – Zo eenvoudig is dat!

de Veranderen Twitter Naam is eenvoudig. We tonen een stap-voor-stap instructies hieronder, omdat zowel de eigen gebruikersnaam en de naam van het profiel toegewezen en kan snel en eenvoudig worden gewijzigd. Probeer het nu en verander de naam Twitter!

Twitter Name Change Made Easy

In tegenstelling tot Facebook Twitter wordt zelden gebruikt onder eigen naam. Echter, er is voor sommige gebruikers na de Twitter-app te downloaden enige verwarring omdat er twee verschillende namen opdagen. Dus enerzijds de vraag wat het verschil is tussen de gebruikersnaam en de profielnaam. De verklaring is eenvoudig: De gebruikersnaam is de eigenlijke identifier op Twitter en daardoor uniek. Als dit zo is al in gebruik door een andere persoon, kan deze worden geselecteerd op Twitter niet van andere mensen.

Deze gebruikersnaam verschijnt in de eigen profiel URL. Het wordt gebruikt voor het aanmelden voor @ -antwoorden en directe berichten. De profielnaam, maar dient slechts als een persoonlijke identificatie die op de profielpagina wordt weergegeven. Op deze manier kan men identificeren, bijvoorbeeld om vrienden en collega’s als de gebruikersnaam afwijkt van de echte naam.

Veranderen Twitter NaamVeranderen Twitter Naam: stap-voor-stap instructies voor gebruikersnaam en profielnaam

Veranderen Twitter Naam: De gebruikersnaam

Voor het wijzigen van de Twitter-gebruikersnaam. de gebruiker is ingelogd op Twitter en opent de eigen accountinstellingen. Klik gewoon op de eigen pictogram in de rechterbovenhoek en selecteer de Instellingen drop-down menu. Onder de post-account van de gebruiker naam is opgeslagen. Dit kan altijd worden aangepast als u wilt. De gebruikersnaam kan uit maximaal 15 tekens.

  Cambiare nome Twitter - è così facile!

Toch moet men niet kiezen voor een gebruikersnaam hier, die al aan een andere persoon is toegewezen. Dus als bijvoorbeeld dieter Noor, wil Niels Ruf of Til Schweiger stemmen als een nieuwe gebruikersnaam zal beschikbaar zijn goedkeuring om het te zien krijgen, maar gevraagd om een ​​andere naam voor zijn eigen twitter account kiezen.

Veranderen Twitter Naam GebruikersnaamDus de Twitter-gebruiker is gewijzigd!

Heel belangrijk: Verander de naam Twitter heeft geen invloed op de bestaande volgers, directe berichten of @replies. De volgelingen te zien, gewoon een nieuwe gebruikersnaam naast uw profielfoto nadat het is veranderd. Echter, men moet zijn volgelingen plaatst daarvan voordat de gebruiker ze is hernoemd naar @replies of direct berichten sturen naar de nieuwe naam.

Veranderen Twitter Naam: De profielnaam

Nog eenvoudiger is om de naam van het profiel wijzigen. Hier heb je volledig de vrije hand en niet moeten overwegen of een naam al bezet is. De profielnaam kan 20 tekens. In de Twitter-profiel van de eigen naam wordt meestal geregistreerd. Dit wordt in de tweets en profileren hetzelfde als de eerste. Voor twitter naam te veranderen de gebruiker klikt hier na het inloggen links profielfoto, gevolgd door persoonlijke Twitter-pagina wordt geopend. Hier selecteert de gebruiker bewerken het punt profiel en zijn in het veld met de gewenste naam is niet langer alleen een nieuwe. dan bevestig de invoer nog redden met een klik van de veranderingen. Klaar!

Veranderen Twitter Naam Lid NaamDus de Twitter-profiel naam veranderd!

map