Hoe kan men bij Twitter register? - Of Kate Perry, Justin Bieber, Barack Obama of Taylor Swift - Twitter heeft ongeveer 288 miljoen gebruikers in staat om een ​​van de communicatiekanalen meest gebruikte. 140 Unicode-tekens en hashtags zijn perfect geschikt voor zinvolle communicatie sinds Twitter. Wie nog een rekening, alles te weten over hoe u kunt inschrijven bij de populaire micro-blogging dienst in de browser of de Android-app. Gebrek Twitter op je telefoon, de vrije Twitter app downloaden is hier

Twitter register

registreren op de internet op Twitter

Als u wilt worden op het internet op Twitter register, moet u eerst opent de Twitter-site en zoekt in het veld voor de registratie.

Twitter start register

Na het invoeren van de volledige naam, telefoonnummer of een geldig e-mailadres en een wachtwoord, kunt u vrij kiezen een gebruikersnaam. Op basis van de ingevoerde naam nog beschikbaar gebruikersnaam van Twitter worden voorgesteld. Klik op de volgende stap op het veld "Register". In het volgende venster wordt u gevraagd om het telefoonnummer of e-mailadres in te vullen. Deze stap kunt u overslaan als u klikt in plaats daarvan op "Next" "Overslaan" link.

Twitter register telefoonnummer

Zo is de effectieve inschrijving is bijna voltooid. Hieronder kunt u hun account in te stellen. Na het selecteren van de belangen suggesties van de rekeningen die kunnen worden gevolgd om te verkrijgen. In de volgende stap kunt u een profielfoto te stellen, hetzij door een foto of een foto uploaden. De synchronisatie van contacten van het opgegeven e-mailaccount, de identificatie van mensen, weet je. - Echter, al deze stappen kunnen ook worden omzeild door "deze stap overslaan" op het veld geklikt. Om alle gebruiken Twitter is voorzien van Javascript moet alleen maar bevestigen dat de e-mail adres. Om dit te doen opent u de bevestigings e-mail en klik op de knop "Bevestigen Now". En u kunt worden losgetwittert.

Twitter register belangen

Via Smartphone registreert bij Twitter

Het registreren via smartphone is vergelijkbaar met het internet. Echter, het heeft hier, kan u zich inschrijven bij Twitter, "Upload My Address Book om verbinding te maken met mijn vrienden" optie standaard. Als u deze gegevens niet te delen, kun je gewoon verwijderen van de blauwe vinkje en registreren door vermelding van de naam, telefoonnummer of e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord. Als u klikt op de optie "Advanced Options" opent een venster waarin u kunt aangeven of u gevonden wilt worden via e-mail adres of telefoonnummer. Deze opties zijn standaard ingeschakeld, maar kan worden uitgeschakeld blauw vinkje door het verwijderen.

Twitter register smartphone

Hieronder ga je door hetzelfde proces van profilering als op de website. U kunt belangen opgeven, upload een profielfoto, selecteer vrienden of beroemdheden - of componeren tweets zichzelf.

Twitter Registreer Registreer