Een jaar bescherming gratis virus is alleen beschikbaar met de Avast Free Antivirus licentiesleutel. Aangezien dit wordt gevraagd, nu lezen & Bescherm PC! Het virus bescherming gemaakt door avast ontvangt alleen top ratings door experts. Ongeveer 220 miljoen gebruikers in meer dan 150 landen reeds een beroep doen op de avast Free Antivirus Download. Iedereen die wil om hun computers te beschermen tegen virussen, malware en Co, krijgt avast daarom een ​​betrouwbare partner op de PC - en de hele zaak zelfs gratis. is de enige voorwaarde voor de bescherming rondom Avast Free Antivirus licentiecode. Hoe krijg je deze en ingeschakeld, de volgende instructies. Avast Free Antivirus licentiecode

Avast Free Antivirus licentiesleutel binnen 30 dagen

De betrouwbare antivirus avast is geheel gratis - in ieder geval degenen die kiezen voor de gratis versie en wordt gebruikt voor de bescherming alleen voor privé, niet commercieel gebruik. De enige voorwaarde is dat de gebruiker moet zich registreren. Dit dient te gebeuren binnen de 30 dagen - of anders verliest het virus en de computer wordt geleverd om de aanval van spyware, malware en virussen opnieuw weerloos. De bescherming geldt overigens in eerste instantie voor een jaar. Maar maak je geen zorgen, niemand heeft om vervolgens committeren aan een betaalde versie of zelfs op zoek naar een nieuw virus beschermer. De gratis versie kan jaarlijks worden vernieuwd. Hoewel dit betekent ook dat elk jaar is een nieuwe registratie, dus een nieuwe avast Free Antivirus licentiesleutel verschuldigd. maar niet meer. Dit betekent gratis virusbescherming zonder tijdslimiet.

Verzoek licentiesleutel van avast

Aan te melden voor avast zijn er twee mogelijkheden. Ofwel je ze direct in het programma voor of op de website van de fabrikant. Beide versies worden gedaan in een paar klikken. Met dien verstande dat de software van Free Antivirus is gedownload en geïnstalleerd.

Licentiecode ontvangen binnen de software

De registratie kan worden gedaan binnen de eerste 30 dagen na het installeren van het programma. Preferentiële huwelijken is als volgt: 1&# 46; stap: De Free Antivirus programma start en het hoofdvenster aan de top klik op de groene knop Register. Als alternatief, krijg je om de registratie venster met behulp van de optie Instellingen in het menu dat aan de linkerkant wordt weergegeven. Hier selecteert u Registratie. Avast Free Antivirus License Basisregistratie 2&# 46; Stap: ** Dit zal een venster met een vergelijking van de standaard bescherming en kosten verplichtingen versie te openen. avast daarom probeerde de gebruiker om een ​​upgrade aan te bieden. Dit kan veilig worden genegeerd. Alleen de standaard versie klikken om verder te gaan met het verzoek van avast licentiesleutels Free Antivirus. ** 3&# 46; stap: Door te klikken op de versie, verschijnt er een pop-up venster te openen met een inschrijfformulier. Registreer op dit punt, hetzij door het invullen van de naam velden en e-mail of via een sociaal netwerk zoals Facebook. Avast Free Antivirus licentiesleutel via e-mail of Facebook 4&# 46; stap: Als de registratie succesvol was, nu een bedankje of een bevestiging venster zal verschijnen. De bescherming is nu voor een heel jaar. Daarna wordt het proces eenvoudigweg herhaald. ** 5&# 46; Stap: ** om te bepalen wanneer het jaar en voor doeleinden bescherming tegen virussen, kunt u deze gegevens op te halen met slechts één klik. Klik gewoon op het pictogram van avast door met de rechtermuisknop te klikken en registratie-informatie.

Licentiecode vraag online avast

De registratie of het aanvragen van de licentie kan ook online worden gedaan. Hiervoor vult u het online formulier. Na het verzenden van de persoonlijke gegevens van de gebruikers zal een bevestigings e-mail. Dit is ook de sleutel, die vervolgens handmatig kan worden ingevoerd in het gedownloade programma zich bevindt. Avast Free Antivirus licentiesleutel online