de gratis Avast Free Antivirus Virus Hunter biedt de update 2015.10.2.2214 klaar met geoptimaliseerde WebShield. Meer hier!

Avast Free Antivirus virus jager met verbeterde Win 10 compatibiliteit

Ook naar de volgende generatie van Windows, heeft de fabrikant al dacht: Avast Free Antivirus biedt een verbeterde Windows 10 compatibiliteit. Echter, de update is de moeite waard met tal van andere nieuwe functies en verbeteringen van de cursus voor de gebruikers van bestaande Windows-systemen. Daarom is ons advies: downloaden Avast Free Antivirus.

Verwijder vervelende werkbalken met Browser Cleanup

is toegevoegd in de nieuwe versie Avast Browser Cleanup om vervelende werkbalken te verwijderen. Daarnaast heeft de fabrikant van de populaire virusscanner meldt een aantal verbeteringen aan de WebShields die zal zorgen voor een sneller en veilig surfen op internet. Een bug met verlopen certificaten is opgelost.

Avast Free Antivirus Virus Hunter

Nieuw ontwerp van Chrome plug-ins

De AccessAnywhere functie is verwijderd en vervangen door een op afstand verbindingsfunctie in het invoerscherm. Bovendien kan de gebruiker een nieuw ontwerp van Chrome plug-ins en een gemakkelijke activering van de licentie in de setup te waarderen.