NSA bespioneren Avira? We tonen alternatieven.

De Ausspäh schandaal met de grote antivirus programma's Avira en Kaspersky maken momenteel de rondes. Iedereen die het vertrouwen heeft verloren in deze fabrikanten en Avira alternatief onderzoeken please!

Eigenlijk is er nog altijd de taak van de anti-virus software is om de gebruikers te voorzien van gevaren bescherming. Maar het lijkt erop dat ze zich niet eens kunnen beschermen. Avira, Kaspersky en vele andere grote namen in de antivirus-industrie zijn bespioneerd door de NSA en Britse inlichtingendiensten GSHQ. We laten zien dat men rijdt veel veiliger, bijvoorbeeld, met de avast Free Antivirus Download.

Avira alternatief

Ausspäh vraag schandaal Avira alternatieve stijgt

Net als de Engels nieuwswebsite het snijpunt gerapporteerde nieuwe records van Edward Snowden opgedoken. Hieruit blijkt dat alle antivirusprogramma's, in het bijzonder Kaspersky, werden bespioneerd. De Duitse fabrikant Avira tot doelwit van Ausspähaktionen zijn geweest. De zogenaamde CAMBERDADA controle programma omvatte voornamelijk het onderscheppen van e-mails naar de fabrikant, waarin nieuwe malware is vernoemd. Bovendien, er waren zelfs plannen om de antivirusprogramma's te manipuleren.

Doelstellingen van Ausspäh acties

Over het geheel genomen is er sprake van 24 verschillende antivirusprogramma's die waren ofwel al bespioneerd of stonden op de agenda voor toekomstige acties. Is in de grote vraag van de Russische vertegenwoordiger Kaspersky, die wereldwijd populariteit was geniet. Zoals blijkt uit de Snowden documenten, is het programma geschuurd, ook de monitoring van de werknemers heeft plaatsgevonden. Ook Avira wordt genoemd in de context. Echter, het bedrijf ontkent dat er een aanval door de overheid tot nu toe geslaagd.

Avira alternatief spionageFoto: Screenshot door "het snijpunt"

In hoeverre de intelligentie en de getroffen gebruikers, is nog niet volledig begrepen. Schijnbaar goed licentiesleutel en e-mailadressen van de gebruikers zijn onderschept. Die vertrouwen noch over de verzoeningspolitiek van de bedrijven nog steeds willen een onnodig risico te nemen, moeten upgraden naar een Avira alternatief.

Betrouwbare Alternatieven voor Avira

Dat de facilitaire heffing in de hand moet houden niet per se om hun pc te beschermen tegen bedreigingen, de volgende antivirusprogramma's te laten zien. Ze zijn allemaal gratis te downloaden op onze portal. Daarnaast worden deze programma's niet alleen aanbevolen omwille van hun multi-layered beveiligingsfuncties, maar ook omwille van hun goed te gebruiken.

(1) Avast Free Antivirus

Een goed alternatief is de Avira Avast Free Antivirus Download. Het traditionele programma is beschikbaar (voorheen bekend als ALWIL Software) sinds 1988 en komt uit de Praagse Pavel ontwikkelaars Baudi en Eduard Kucera. De tool voorziet de gebruiker tegen virussen, wormen, spyware, rootkits en ander ongedierte. De avast antivirus programma komt ook met beveiligingsmechanismen voor chat en peer-to-peer-toepassingen naast lokale real-time bescherming. Over het algemeen, de tool heeft acht verschillende beveiligingsmodules, plus anti-spyware en rootkit bescherming. De tool is daarom niet alleen betrouwbaar, maar ook gratis voor persoonlijk gebruik.

Avira Alternative avast

(2) AVG Anti-Virus Free

Een niet zo goed Avira alternatief is AVG Anti-Virus Free programma. De tool brengt thuisgebruikers een zorgeloze bescherming pakket op de computer thuis. De antivirus software doen om virussen, wormen, spyware, Trojaanse paarden te bestrijden. Bovendien is niet alleen de PC, maar ook opslagmedia op virussen worden onderzocht. Enkele van de belangrijkste taken van de AVG-programma:

  • Monitoring van datastromen in real time
  • Bedreigingen gevonden zal worden in quarantaine
  • Scant e-mail en het bevatte koppelingen in real time
  • Beschermt wachtwoorden en gevoelige gegevens
  • Wordt bijgewerkt regelmatig virusdefinities

Avira Alternative AVG

(3) G DATA antivirus

De derde vertegenwoordiger is ook een antivirusoplossing dat biedt ook online bescherming. Het programma kent de bedreigingen van het netwerk en ontkende ze toegang krijgen tot het systeem. Het programma ziet nauwlettend toe op het verkeer en beschermt de gebruiker als chatten. Bovendien is in deze Avira alternatief, een bank bewaker om online bankieren en keyloggers te beschermen aan boord.

Avira Alternative G DATA

map