Slank en snel scanprogrammaMet Scanitto Pro een eenvoudig te gebruiken programma voor het scannen wordt geleverd met basisfuncties op de thuis-pc. De tool is gebaseerd op snelheid in plaats van op onnodige functies.

scan documenten en afbeeldingen

Dus Scanitto Pro voltooide de reproductie van documenten in een keer zonder buffering. Men leest gewoon de relevante papieren en ze zijn een muisklik direct naar de printer. Als alternatief kan de scanner zorgt voor de geïmporteerde documenten of afbeeldingen als PDF-bestanden. Op verzoek Scanitto Pro maakt meerdere Acrobat bestanden.

Slanke scanprogramma

Scanitto Pro ondersteunt vrijwel alle commercieel beschikbare scanners met TWAIN-interface. Over compatibiliteit dus je hebt niets te vrezen.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: In de setup pakket voor Scanitto Pro is er een bestand genaamd Activate.exe. Na installatie van het hoofdprogramma van het bestand dat u moet rennen, dan is de gratis volledige versie wordt ontgrendeld.

Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet nodig voor de werking van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.