de Windows 10-hulpprogramma voor Quick Check controleert of de native Windows-systeem wordt geleverd met de volgende generatie van Windows 10 handvat. Meer hier!

Windows 10-hulpprogramma voor Quick Check voor Windows 7 en 8.1

Microsoft biedt twee verschillende versies van Windows 7 en Windows 8.1 te downloaden waarmee Windows-gebruikers snel en gemakkelijk kunnen controleren of hun systeem is compatibel met Windows 10 en upgrade kan in het volgende venster generatie worden gedaan na de publicatie. Ons advies: Download Windows 10 Voorbereiding Tool.

Windows 10-hulpprogramma voor Quick Check

Kennisgeving na de release van Windows 10

Als dit het geval is, ontvangt de gebruiker het volgende bericht: "Uw PC is nu klaar voor Windows Technical Preview" en moet zich voor te bereiden dat hij onmiddellijk na de release van Windows 10 krijgt hiervan een melding om zijn systeem te updaten. Hiervoor is de Windows 10 draagt ​​hulpprogramma voor een nieuwe sleutel in het Windows-register.

Windows 10-hulpprogramma voor Quick Check Report

Win 7 SP 1 en Win 8 Update 1 als minimumvereisten

De minimale eisen zijn Windows 7 met Service Pack 1 (SP1) of Windows 8.1 aangeroepen met Update 1 (KB2919355). Windows XP en Vista worden niet ondersteund door Windows 10 Gedetailleerde informatie is niet het kleine tool klaar is, maar in ieder geval moet men dus zeker of hun systeem is compatibel met Windows 10