Om de Clash verwijderen van Clans account en opnieuw beginnen

Om de Clash verwijderen van Clans account en opnieuw beginnen

de Clash of Clans Verwijder account en opnieuw te beginnen het spel vanaf nul. We vertellen je hoe je eenvoudig het spel kunt instellen met deze truc. meer informatie hier!

Clash of Clans is een van de meest populaire multiplayer games op smartphone en tablet. In een wereld van barbaren, tovenaars en mystieke wezens, is het belangrijk om een ​​nederzetting te bouwen en te verdedigen met behulp van een machtig leger. Spelers kunnen vrienden, swap figuren of zichzelf te maken in onoverwinnelijk clans. Om rush in gigantische fantasiewereld van een Finse software studio’s, gewoon downloaden Clash of Clans voor Android en loszocken!

Clash of Clans Verwijder accountClash of Clans Account verwijderen en een nieuwe start!

Verwijder Clash of Clans Account en durf om te rebooten

Momenteel heeft het spel niet kunt u de score in het menu te resetten. Wie wil opnieuw beginnen, moet een kleine omweg te gaan en zijn Clash of Clans-account te verwijderen. Hiervoor moet slechts een paar stappen te volgen. Hier is hoe:

  1. Ten eerste moet de Clash of Clans App worden verwijderd. Hiervoor moet het bedieningspaneel van de inrichting worden genoemd en de applicatie wordt verwijderd.
  2. Nu heb je de app downloaden via de bovenstaande link en opnieuw worden geïnstalleerd.
  3. Na de installatie, zijn de gebruikers op hun spel centrum, de Google + – gevraagd of Facebook-account. Hier een ander account dan tot nu toe is geselecteerd.
  4. Met de nieuwe account, kan het spel opnieuw te spelen vanaf het begin.

Om de Clash of Clans account te verwijderen, dienen de gebruikers derhalve gaan de indirecte route via de desbetreffende gebruikersaccount. Een directe verwijdering van het account is momenteel niet mogelijk.

  Om de Clash verwijderen van Clans account en opnieuw beginnen

terug te keren naar de oude Score

Omdat de score op de Game Center, Google+ of Facebook is gekoppeld, kan worden geraadpleegd via deze rekeningen weer op het originele spel. Hiervoor moet de bovenstaande stappen herhaald 1-3. Na een succesvolle installatie, moeten gebruikers zich opnieuw aanmelden met hun oorspronkelijke account. Het laatst opgeslagen Score moet nu worden geladen en het spel kan worden voortgezet met een beetje geluk op dit punt.

Blijvend de Clash of Clans-account verwijderen

Wie wil voor altijd afscheid nemen van zijn rekening, maar heeft slechte kaarten. Om de Spelen account kan niet worden verwijderd doen na de schepping. De enige manier is om de desbetreffende account op de Game Center, Google+ of Facebook te verwijderen. Zoals zo vaak verschillende toegangsrechten nog steeds zijn aangesloten, zal de overgrote meerderheid van de gebruikers kiezen voor het. Echter, er is eigenlijk geen behoefte aan een uninstall de app volstaat in de meeste gevallen.

map