Clash of Clans Account overdracht – het is zo makkelijk

rond zijn Clash of Clans Account overdracht om, moet u de apparaten met elkaar te verbinden en je kunt het spel op verschillende mobiele telefoons of tablets om te spelen. meer informatie hier!

De online multiplayer is een van de absolute top honden onder de online games. Sinds de release in 2012, heeft de app top rankings van het aantal downloads op verschillende portals. Wie heeft niet het spannende spel - of wilt spelen op een tweede rekening, kom hier voor gratis Clash of Clans voor Android te downloaden en kan direct een duik nemen in de fantasiewereld en het opbouwen van een aanval veilige dorp of een leger van barbaren, tovenaars en draken.

Clash of Clans Account overdrachtClash of Clans Account verzenden en tegelijk te spelen op twee apparaten.

overgedragen via Google-account of Game Center Clash of Clans Account

Wilt u dit spel te spelen op meerdere apparaten, of niet vanaf nul beginnen met de nieuwe smart phone, zijn verslag van de nieuwe of tweede apparaat dat u hebt overgedragen. Hiertoe wordt een registratie met de juiste provider is het eerst nodig: op Android-apparaten met de producten Google-account en Apple in Game Center. Hiertoe dient u eerst opent de app en selecteer het tandwielpictogram voor instelmogelijkheden. Hier opent naar het apparaat menu-item en logs te koppelen op de rekening met zijn gebruikersnaam en wachtwoord. Nu kunt u opgeven dat de oude en dat is het nieuwe apparaat waarop de score moet worden overgebracht. nu een code verschijnt op de "oude apparaat". Dit is alleen beschikbaar voor vijf minuten en moet op het nieuwe apparaat worden ingevoerd. Nu is de Clash of Clans rekening wordt overgedragen en de score automatisch gesynchroniseerd. Tegelijkertijd kan echter steeds gegokt slechts één apparaat.

Clash of Clans koppelen een tweede keer

De functie kan op dit moment worden gebruikt slechts één keer per nederzetting. Dus spelers moeten beslissen welke apparaten en de huidige score te worden gesynchroniseerd. Echter, kunt u de twee aangesloten apparaten uit te wisselen. om te spelen bijvoorbeeld, tablet en smartphone en een nieuwe mobiele telefoon is aangeschaft, kan de verbinding tussen de oude apparatuur te annuleren. Naar aanleiding van een nieuwe verbinding tussen tablet en de nieuwe smartphone kunnen worden bereid door de genoemde principe. Ontkoppelen, kunt openen Clash of Clans en selecteert koppelen het menu-item Apparaat in de instellingen. Nu kunt u proberen om deze koppeling te trekken. Als dit niet mogelijk is, kan de score op het oude apparaat worden gewist en de app zal worden verwijderd. Door een procedure wordt gevolgd zoals hierboven is beschreven en kunnen worden overgebracht naar het huidige telefoonnummer de Clash of Clans account.

map
Adblock
detector