Clash of Clans Account koop: Is dat mogelijk?

Clash of Clans Account koop: Is dat mogelijk?

Wie heeft er genoeg van barbaren en tovenaars, kan zijn Clash of Clans account verkopen. De vraag is groot – maar je moet een paar belangrijke dingen te overwegen! Lees hier wat!

De Supercell spel CoC geniet een grote populariteit al geruime tijd. Maar niet iedereen wil om te beginnen voor Android of iOS vanaf nul na het downloaden van de Clash of Clans. Om deze reden, al het netwerk mogelijkheid om CoC accounts verdringing.

Kan men zijn Clash of Clans Account verkopen?

Tot nu toe, de juridische situatie en of de verkoop van een inbreuk op de voorwaarden bestaat, niet geheel duidelijk. De gebruiker gaat naar elk evenement in een grijs gebied – dus de procedure op eigen risico. In andere spellen is het tijd gebeurd is en opnieuw dat de rekeningen werden geblokkeerd toen bleek dat deze te koop werden aangeboden. Tot nu toe dat lijkt niet het geval te zijn Clash of Clans zijn – maar niemand weet of dat nog steeds het geval is.

Clash of Clans account verkopenClash of Clans Account koop – terwijl om aandacht te besteden aan een aantal

Wat u moet overwegen bij de verkoop?

In de eerste plaats is het niet aanbevolen, haar bestaande account gemakkelijk om op die manier te verkopen. Waarom? De rekening is ofwel een Gamecenter-, Google-account of gebonden aan de Apple ID. Bij Google-account e-mailadres en toegang hangen bijvoorbeeld, terwijl Google+ en andere diensten. Wie gaat de rekening, is er het zelfde op andere gevoelige gegevens.

Daarom adviseren wij de beste zet een geheel nieuw de score eerder naar een andere rekening. Hier kunt u leren hoe u de Clash of Clans Account overdragen.

Betaling bij de verkoop van de chain of custody accounts

Wie wil zijn Clash of Clans Rekening sell willen ook een paar euro te zien aan het einde van de cursus. Daarom is het heel slim, voordat rausr├╝ckt de rekening om geld te vragen of ten minste een deel van het bedrag. Op het web zijn gewoon te veel oplichters op de weg die willen een over de tafel te trekken. Dus moet je het zekere voor het onzekere. Als u verkopen aan vrienden, de zaak is natuurlijk een beetje anders.
Welke prijs kunnen verzoeken voor hun rekening, is uiteraard sterk afhankelijk van de score. De beste manier is gebaseerd op de andere aanbiedingen met vergelijkbare spel vooruitgang.

Waar kan de rekening te verkopen?

Om de Clash of Clans account te verkopen, moet je een beetje dichter bij de keuze van het platform te kijken. Op eBay, bijvoorbeeld, in strijd met de verkoop van de regels, zelfs als er dergelijke aanbiedingen te vinden zijn.

Op het meest eenvoudig en veilig, natuurlijk, als je het account verkocht aan vrienden. Daarom rustig rond te vragen keer op Facebook, WhatsApp en Co, als iemand geïnteresseerd is.

Wie houdt er niet een vriend te vinden, kan worden aangesloten op de volgende platforms bestaande diensten. Maar zoals ik al zei, op eigen risico:

  • Quoka
  • DHD24
  • Kalaydo

Opmerking: De spelers moeten ervoor zorgen dat zij verstrekken persoonlijke gegevens, gebruikersnamen of gedetailleerde informatie – niet in de beschrijving noch in de screenshots. Zo voorkomt u dat de ontwikkelaars van het krijgen van wind en eventueel nog te vergrendelen a.

map