Windows 7 spelen van games op Windows 10? Hoe werkt het?

Windows 7 spelen van games op Windows 10? Hoe werkt het?

Op Windows 10 hit games als Solitaire en Mijnenveger zeer gemist worden. hier is hoe het allemaal Windows 7 games op Windows 10 warm en de klassiekers van harte welkom!

Dat waren de dagen dat elke Windows-pc van de fabriek geleverd met een selectie van spellen. Van Windows 8 Microsoft games waren er niet meer. Maar nu zijn ze terug en kunnen worden gebracht 10 games te downloaden op het nieuwe besturingssysteem gratis met Windows.

Windows 7 games op Windows 10Windows 7 games op Windows 10 afspelen (Foto: Winaero)

Eindelijk terug: Windows 7 games op Windows 10

Inclusief aanloop naar de release van versie Windows 7-besturingssystemen van Microsoft zijn ware paradijzen games. Wie had een Windows-pc verworven, kreeg ook een game collectie op de top van het gratis. En met de hand op het hart -die toen niet gegokt Solitaire of Hearts op de PC?
Toen Microsoft zijn Windows 8-versie geïntroduceerd, de verontwaardiging was geweldig. Niet alleen de ontbrekende Start menu, maar ook het gat in de games-afdeling zorgde voor negatieve recensies. Aangezien dit jaar is de nieuwe versie 10 werd vrijgegeven, sommige gebruikers hadden de hoop dat Microsoft tonen barmhartigheid en de games zou terug te brengen. Helaas, het was niet zo. Hoewel de gebruiker de mogelijkheid om te switchen om te slagen Solitaire, FreeCell, enz., Maar de games die gevonden kunnen worden in de app store, hebben allemaal twee haken: Ze komen met Internet langs gedwongen en zijn allemaal bezaaid met reclame. De gameplay blijft begrijpelijkerwijs op de baan.

Gratis downloaden van klassieke games

Toch is er een mogelijkheid dat oude Windows 7 om games op Windows 10 voor de gebruikers te krijgen. Zoals het spreekwoord zegt: Toen de Profeet niet naar de berg kwam, de berg moet gewoon naar de profeet. De gedachte is ook een paar vindingrijke ontwikkelaars. Dit is de bestanden van de originele games van Windows hebben getrokken 7 en vervolgens overgezet. De games werden verzameld geleverd als een bestand en kan gratis worden gedownload van de download hierboven.

Installatie van de Games for Windows 10

De installatie die werkt voor de rest niet alleen op Windows 10, maar ook Windows 8 is super eenvoudig: de gebruiker kan vrij kiezen welke games van het pakket helemaal te worden geïnstalleerd. Wie toch gewoon Mijnenveger gokt, om backgammon en Co kan redden.

Windows 7 games op Windows 10 InstallatieGezelschapsspellen (Foto: Winaero)

De games worden automatisch geïnstalleerd in het spel Verkenner van Windows 10 Daar kunnen ze dan gemakkelijk toegankelijk zonder inspanning. De gebruiker voert deze easy-to-systeem zoeken in de term “Games Explorer” en hebben alle spellen worden vermeld.

Hebben ze allemaal bracht Windows 7 games op Windows 10, de volgende klassiekers beschikbaar zijn voor de gebruiker:

  • Solitaire Spider Solitaire, harten, Freecell, Mijnenveger, Chess Titans, Mahjong Titans, Purbleplaats, Internet Backgammon, Internet Spades, en Internet Checkers.
map