mobilcom-debitel verlenging van het contract: sparen Clever?

Voor de eigen mobiele telefoon contract afloopt, moet men zich afvragen of een mobilcom-debitel contractverlenging zinvol of dat u liever de provider te veranderen. Nu slimme & redden!

Gebruikers die een contract met de mobiele service provider mobilcom-debitel, kan deze beheren heel comfortabel met behulp van de gratis download van mobilcom-debitel app. De app toont niet alleen alle details van het contract of geeft een rekeningoverzicht - de gebruiker kan ook aanpassingen te maken in het. Zon kan geboekt worden via de app extra opties en maken een vernieuwing van het contract.

mobilcom-debitel contractverlengingIs het de moeite waard een mobilcom-debitel verlenging van het contract?

mobilcom-debitel contractverlenging: Hoe & Wanneer?

Eerst een paar basisfeiten over de vernieuwing van het contract. Degenen die 24 maanden mobiele telefoon contract met mobilcom-debitel hebben afgerond, moeten de tijd af te vragen of hij wil uit te breiden of te veranderen. De opzegtermijn is 3 maanden. Iedereen die nog niet eerder is beëindigd, wordt automatisch met 12 maanden verlengd.

Degenen die kiezen voor een verlenging kan deze uitbreiding actief in de aanval van 16 maanden in beslag nemen. De gebruikers kunnen gemakkelijk op zijn rekening My mobilcom-debitel - het werkt op zowel de app en online. Bovendien kan de gebruiker gaan in een winkel en bespreken met de werknemer aan de voorwaarden voor een verlenging. 040-55 55 41 00 0. De kosten van een vaste lijn, maar 0,14 euro per minuut: of u kunt de hotline.

TIP: Volgens de leverancier, gebruikers het uitvoeren van online verlengen, naast loyaliteit krediet.

Voordelen van de verlenging van het contract

Twee voordelen die voor mobilcom-debitel verlenging van het contract te spreken zijn, voor de hand liggende. Echter, om te profiteren van deze voordelen met andere draadloze service provider:

  • (1) De gebruiker slaat de toeslag voor de Starter Package
  • (2) Men kan hetzelfde nummer behouden

Wat anders? Daarnaast beloften van de mobiele operatoren, dat een nieuwe smartphone (verkregen met korting) kunt kiezen uit of andere premie. De premie of de telefoon is een thuis afgeleverd. Als je naar een winkel, kunnen ze ook hetzelfde te nemen. Die noch het een noch het ander wil, kan ook kiezen voor een factuur krediet. De verandering naar een goedkopere speciale tarief moet ook mogelijk zijn.

mobilcom-debitel verlenging van het contract telefoonsCel van de premies voor een uitbreiding

Elke klant kan tastbare voordelen voor mobilcom-debitel verlenging van het contract op zijn rekening te zien.

Ervaringen Verlengingen mobilcom debitel

Zo lekker premies aanvankelijk ook mag klinken - in werkelijkheid gaat niet altijd zo soepel. In vele forums zijn er klanten die klagen over de mobilcom-debitel contractverlenging. Blijkbaar, de premies zijn niet zo lucratief als de nieuwe klanten. Veel gebruikers zijn begonnen om ofwel te beëindigen en het sluiten van een nieuw contract na of volledig te veranderen. Men moet tijdig idee te maken in elk geval vóór de automatische verlenging nodig is!

map
Adblock
detector